Rådgivning om handel med udlandet

Arbejdernes Landsbank tilbyder attraktive løsninger og professional rådgivning, hvis din virksomhed handler med udlandet. Som erhvervskunde hos Arbejdernes Landsbank får du en værdifuld sparringspartner til din virksomheds internationaliseringsproces.

Skal du handle med udlandet?

Der er en række forhold, som din virksomhed skal forholde sig til, hvis I handler med udlandet. Uanset om I overvejer eksport eller import på nye markeder, eller allerede handler med kunder og leverandører i udlandet, bør I danne jer et overblik over de muligheder og risici, der er forbundet med det at handle med udlandet.

Arbejdernes Landsbank har mange års erfaring med handel med udlandet, og vi samarbejder med mange udenlandske banker verden over. Som erhvervskunde hos os kan I få kyndig sparring og rådgivning, og vores eksperter hjælper gerne med at udarbejde den mest optimale løsning for din virksomhed, så I kan få overblik og tryghed i processen.

Vi tilbyder en lang række løsninger til virksomheder, som handler med udlandet:

 • Betalinger til og fra udlandet

  Hvis din virksomhed handler med udlandet, er der en række gode råd at følge for at sikre en god handel uden risici. Få eksempelvis gode råd, hvis din virksomhed skal modtage eller sende penge til udlandet via netbank.

 • Valutakonto

  Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank har du mulighed for at oprette en valutakonto til din virksomhed. En valutakonto er især fordelagtig for erhvervskunder, som har udgifter og indtægter i fremmed valuta.

 • Trade Finance

  Hvis din virksomhed ofte handler med udlandet, kan du med en Trade Finance løsning reducere risikoen for økonomisk tab. Vælg mellem de 3 mest foretrukne Trade Finance løsninger: Udenlandsk garanti, remburs eller inkasso.

 • Valutalån og valutakredit

  Hvis du handler meget med udlandet, kan det være fordelagtigt at optage et lån i en anden valuta – det er det vi kalder et valutalån. Du kan også oprette en valutakredit, der er en kassekredit i fremmed valuta. Læs mere om forskellene på de to, og få rådgivning om, hvordan du sikrer tilgodehavende i udlandet.

 • Valutarisikoafdækning

  Arbejdernes Landsbank tilbyder rådgivning om valutarisiko til dig hvis virksomhed handler med udlandet. Vi rådgiver blandt andet om valutaeksponering, -afdækning, -terminer og FX-swaps.

 • Valutasikring

  Valutasikring bruges til at afdække de valutarisici, der er forbundet med handel til og fra udlandet. Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed med valutasikring, så du kan skabe kontrol og stabilitet over forretningen.

Bliv erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank har vi mange års erfaring med at rådgive en bred vifte af erhvervskunder. Og vi bruger god tid på at lære din virksomheds behov at kende, så vi sammen kan skræddersy den optimale løsning for jer.

Læs også