Disse 3 ting får erhvervskunder til at skifte bank

Disse 3 ting får erhvervskunder til at skifte bank

Danske virksomheder skifter sjældent bank. Men når de gør, så skyldes det ofte nogle særlige faktorer. 

1. Personlig kontakt

Nærvær er en af bankens kerneværdier. Det betyder, at vi investerer den fornødne tid og de rette kompetencer til at forstå kundernes verden og sætte os ind i deres virksomhed og deres potentiale. I Arbejdernes Landsbank er din erhvervsrådgiver et menneske, du kan gå ind og møde, som du altid kan kontakte, og som også kan tage ud på kundebesøg En anden kerneværdi er ansvarlighed. Hos os tager rådgivning altid udgangspunkt i kundens behov, ikke i bankens produkter.

2. Oprigtig interesse for kunden 

Arbejdernes Landsbank har siden stiftelsen i 1919 insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Man behøver med andre ord ikke at være en stor kunde for at være en god kunde. Som erhvervsbank har vi en næsten medfødt interesse i at skabe værdi for mindre og mellemstore virksomheder. De vil have en bank, hvor de ikke blot bliver henvist til et ”servicecenter" og må nøjes med mindre eller mellemstor opmærksomhed. De vil have fuld opmærksomhed, og det får de hos os.

3. Det gode image

En sidste faktor for en erhvervskundes eventuelle bankskifte er bankens image. De fleste virksomhedsejere går op i at have en virksomhed med sunde værdier, og det ønsker de selvfølgelig også af deres samarbejdspartnere, så de stolt kan se kunderne i øjnene.

Det siger vores erhvervskunder

Læs forskellige kundecases. 

Inspirationsblog

Med vores blogpost ønsker vi at inspirere og udfordre SMV-virksomheder til at udvikle deres virksomhed.

Kontakt mig

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.