Driftsfinansiering: Finansiering af den daglige drift

Driftsfinansiering: Finansiering af den daglige drift

Hos Arbejdernes Landsbank kan du få en driftskonto på gode vilkår. Du har også mulighed for at få knyttet en driftskredit til kontoen. På den måde er du sikret den bedst mulige håndtering af den daglige økonomi med ind- og udbetalinger.

Et præcist tilbud på, hvordan driftsfinansieringen kan se ud, får du ved at kontakte en af vores erhvervscentre.

Finansiering af den daglige drift skal gerne passe til din virksomhedens strategi og tilpasses din virksomheds likviditetsbudget. Langt de fleste virksomheder vil opleve perioder, hvor der opstår forskydninger mellem ind- og udbetalinger, og her kan vi hjælpe med kapital for at få budgettet til at gå op.

Som erhvervskunde hos Arbejdernes Landsbank har du flere muligheder inden for driftsfinansiering, som kan sikre den nødvendige likviditet og give plads i budgettet, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Få rådgivning om driftsfinansering

Hvad er driftsfinansiering?

Driftsfinansiering er en bred betegnelse, der dækker al økonomi, der vedrører den daglige drift af virksomheden.

Det dækker blandt andet over finansiering af indkøb, lønninger, produktion, husleje og andre faste udgifter.

Som erhvervskunde hos Arbejdernes Landsbank kan du få en driftskonto til administration af de daglige ind- og udbetalinger, så du kan holde overblik over driftsudgifterne i din virksomhed.

Udover en driftskonto har vores erhvervskunder fleksible muligheder for at få en erhvervskonto, både til drift og øvrig daglig økonomiføring.

Løsninger inden for driftsfinansiering

Du har forskellige muligheder for finansiering hos Arbejdernes Landsbank. Valget af den rette løsning for dig og din forretning afhænger af flere faktorer som f.eks. strategi, budget og virksomhedsstørrelse.

Du kan altid tale med din erhvervsrådgiver om, hvilken finansieringsløsning der er den bedste for din virksomhed.

Kassekredit

En kassekredit bliver tilknyttet din driftskonto eller en øvrig konto, hvor dine daglige ind- og udbetalinger foretages. Kassekreditten kan være en fordel, hvis du i nogle perioder har større udgifter end andre. Det kan være en fleksibel finansieringsløsning for mange virksomheder, når udgifterne ikke stemmer overens med indtægterne.

Din maksimale kredit bliver fastlagt ud fra et likviditetsbudget fra din revisor, der kan vise, hvilke perioder der er behov for likviditet, og i hvilke der er overskud. Du betaler kun for den del af kassekreditten, du bruger.

Få en kassekredit til din driftskonto

Mellemfinansiering

Mellemfinansiering fungerer som en midlertidig kassekredit. Det kan være en løsning, hvis du i en begrænset periode venter på betalinger fra kunder, f.eks. når du har leveret en service, før du fakturerer.

Mellemfinansiering kan sikre balance i regnskabet, mens du venter på, at alle betalinger går igennem.

Læs mere om mellemfinansering

Factoring

Factoring kan være en finansieringsmulighed for B2B-virksomheder, der arbejder med lange betalingsfrister. Gennem factoring kan du frigive likviditet med det samme, der kan finansiere driftsomkostninger til f.eks. lønninger eller indkøb.

Factoring giver lavere risiko for tab af kunder og et bedre overblik over udeståender, og det er generelt en fordel, hvis du ønsker, at likviditeten og aktivitetsniveauet i virksomheden skal være tæt forbundne.

Læs om dine muligheder for factoring

Vil du i gang med investering?

Vil du i gang med investering?

 

 

 

Hos Arbejdernes Landsbank hjælper vi med at lave en investeringsprofil i samarbejde med dig og virksomheden.

Læs om investeringsrådgivning

 

Driftsfinansiering der passer til din virksomhed

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi specialiseret erhvervsrådgivning til vores kunder fra seks erhvervscentre fordelt over hele landet.

Det er afgørende for os at kunne tilbyde en økonomisk støtte og sparring, der giver værdi for din forretning og matcher dine behov.

Som erhvervskunde hos os får du tilknyttet en personlig rådgiver, der er ekspert i dit forretningsområde og følger din virksomhed tæt.

Du kan altid få råd og vejledning om finansieringsløsninger, erhvervslån, investering og alle andre aspekter af din virksomhedsøkonomi. Du kan enten booke et møde i dit lokale erhvervscenter, men erhvervsrådgiveren kommer også gerne ud til dig.

Book et møde med en rådgiver

Personlig rådgivning

I Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed samt personlig involvering og betjening. Disse grundsten er med til at give os vores stærke balance og sikre at vi kan imødekomme alle aspekter af vores kunders behov.

Andre løsninger for erhvervskunder

Andre løsninger for erhvervskunder

Lån til erhvervsejendom

Oplever I vækst, eller har I pladsmangel på arbejdspladsen?
Du kan låne til en ny ejendom hos Arbejdernes Landsbank

Anlægs-finansiering

Der er mange udgifter forbundet med at etablere eller udvide en virksomhed.
Med anlægsfinansiering kan du få likviditet til udstyr, produktion eller en ny firmabil.

Garantier

Det kan være en fordel at få stillet en garanti.
På den måde har du sikkerhed for at modtage dine betalinger som aftalt.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.