Driftskonto

En driftskonto er essentiel for de fleste virksomheder. Det er den konto, som bruges til håndteringen af de daglige ind- og udbetalinger vedrørende den daglige drift af din forretning.

Hos Arbejdernes Landsbank kan du få en fleksibel driftskonto til administrationen af dine driftsomkostningerne og -indtægter.

Hør om dine muligheder:Book møde

Hvad er en driftskonto?

En driftskonto er en erhvervskonto, som vedrører driften af din virksomhed. Det er her dine indtægter fra f.eks. salg eller produktion bliver indbetalt. Men det er også her dine faste udgifter til f.eks. dine leverandører, din husleje eller dine regninger bliver trukket.

Fordele ved en driftskonto

Med en driftskonto kan du samle din driftsøkonomi ét sted, så du sikrer overblik over hverdagsbudgettet og holder dig ajour med alle betalinger og kontoudtog.

Kontoen giver dig et samlet overblik over alle dine daglige kontobevægelser og sikrer, at du nemmere kan holde dig opdateret med driftsomkostninger og -indtægter i din forretning.

Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank kan du få en fleksibel erhvervskontoløsning, som kan tilpasses dine konkrete betalingsbehov. Du kan f.eks. tilknytte flere services til kontoen, der hjælper dig med at bevare overblik og letter administrationen.

Forskellige services du kan tilknytte din driftskonto:

Du kan også tilknytte en kassekredit til kontoen, som giver større plads i budgettet og sikrer ekstra likviditet i de perioder, hvor dine udgifter er større end dine indtægter. Kassekreditten tilpasses din forretning, så den matcher dit budget og imødekommer dit likviditetsbehov.

Få en kassekredit

Andre konto-løsninger for virksomheder

Andre konto-løsninger for virksomheder

Erhvervskonto

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi forskellige erhvervskonti til alle virksomhedstyper og behov.

Valutakonto

En valutakonto er en konto, som oprettes i fremmed valuta. Kontoen er f.eks. relevant for dig, hvis din virksomhed har indtægter i en anden valuta end danske kroner.

Find den rette kontoløsning for din virksomhed

Hos Arbejdernes Landsbank vil vi gerne sikre relevant og nærværende rådgivning for alle vores erhvervskunder. Derfor har vi etableret seks lokale erhvervscentre, hvorfra vi tilbyder specialiseret rådgivning inden for f.eks. erhvervskonti, erhvervslån og andre finansieringsløsninger.

Som erhvervskunde hos os bliver du tildelt en personlig erhvervsrådgiver i dit nærmiljø. Vedkommende vil fungere som en vedvarende sparringspartner og følge din forretningsudvikling og dine økonomiske ambitioner tæt.

Du kan altid få råd og vejledning om din virksomhedsøkonomi i dit lokale erhvervscenter, og erhvervsrådgiveren kommer også gerne ud til dig til et personligt møde.

Opret virksomhedskonto: Book møde

Book et møde med en af vores rådgivere, og få hjælp til at finde den bedste løsning for din virksomhed og til at oprette en erhvervskonto.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.