Driftskonto

En driftskonto er essentiel for de fleste virksomheder. Det er den konto, som bruges til håndteringen af de daglige ind- og udbetalinger vedrørende den daglige drift af din forretning.

Hos Arbejdernes Landsbank kan du få en fleksibel driftskonto til administrationen af dine driftsomkostningerne og -indtægter.

Hør om dine muligheder:Book møde

Hvad er en driftskonto?

En driftskonto er en erhvervskonto, som vedrører driften af din virksomhed. Det er her dine indtægter fra f.eks. salg eller produktion bliver indbetalt. Men det er også her dine faste udgifter til f.eks. dine leverandører, din husleje eller dine regninger bliver trukket.

Fordele ved en driftskonto

Med en driftskonto kan du samle din driftsøkonomi ét sted, så du sikrer overblik over hverdagsbudgettet og holder dig ajour med alle betalinger og kontoudtog.

Kontoen giver dig et samlet overblik over alle dine daglige kontobevægelser og sikrer, at du nemmere kan holde dig opdateret med driftsomkostninger og -indtægter i din forretning.

Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank kan du få en fleksibel erhvervskontoløsning, som kan tilpasses dine konkrete betalingsbehov. Du kan f.eks. tilknytte flere services til kontoen, der hjælper dig med at bevare overblik og letter administrationen.

Forskellige services du kan tilknytte din driftskonto:

Du kan også tilknytte en kassekredit til kontoen, som giver større plads i budgettet og sikrer ekstra likviditet i de perioder, hvor dine udgifter er større end dine indtægter. Kassekreditten tilpasses din forretning, så den matcher dit budget og imødekommer dit likviditetsbehov.

Få en kassekredit

Andre konto-løsninger for virksomheder

Andre konto-løsninger for virksomheder

Erhvervskonto

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi forskellige erhvervskonti til alle virksomhedstyper og behov.

Valutakonto

En valutakonto er en konto, som oprettes i fremmed valuta. Kontoen er f.eks. relevant for dig, hvis din virksomhed har indtægter i en anden valuta end danske kroner.

Find den rette kontoløsning for din virksomhed

Hos Arbejdernes Landsbank vil vi gerne sikre relevant og nærværende rådgivning for alle vores erhvervskunder. Derfor har vi etableret seks lokale erhvervscentre, hvorfra vi tilbyder specialiseret rådgivning inden for f.eks. erhvervskonti, erhvervslån og andre finansieringsløsninger.

Som erhvervskunde hos os bliver du tildelt en personlig erhvervsrådgiver i dit nærmiljø. Vedkommende vil fungere som en vedvarende sparringspartner og følge din forretningsudvikling og dine økonomiske ambitioner tæt.

Du kan altid få råd og vejledning om din virksomhedsøkonomi i dit lokale erhvervscenter, og erhvervsrådgiveren kommer også gerne ud til dig til et personligt møde.

Opret virksomhedskonto: Book møde

Book et møde med en af vores rådgivere, og få hjælp til at finde den bedste løsning for din virksomhed og til at oprette en erhvervskonto.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Kun danske telefonnumre

Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.