Mellemfinansiering til erhverv

Mellemfinansiering til erhverv

Med mellemfinansiering kan din virksomhed få økonomisk frihed, hvis I f.eks. venter på en større udbetaling, eller har forpligtet jer til et projekt og modtager indtægt for arbejdet senere.

Læs, hvilke finansieringsmuligheder din virksomhed har, eller kontakt os for at afklare, hvad den bedste løsning er for jer.

Kontakt os

Hvad er mellemfinansiering?

Mellemfinansiering er en samlet betegnelse for et større erhvervslån eller kassekredit, der er optaget i en afgrænset periode. Mellemfinansiering er dermed en midlertidig finansieringsløsning

Ofte vil mellemfinansiering være relevant for virksomheder, der venter på, at et realkreditlån falder på plads, en udbetaling kommer ind fra samarbejdspartnere eller til at finansiere udgifter til håndværkere, materialer og øvrigt indtil et byggeprojekt er afsluttet.Men der kan være mange årsager til at undersøge mulighederne for midlertidig finansiering.

Mellemfinansiering kan i perioder være en god løsning og nødvendigt for at opretholde virksomhedens drift, likviditet og samlede økonomi.

Hvad er forskellen på mellemfinansiering og driftsfinansiering?

Ofte vil mellemfinansierig dreje sig om højere beløb, somrækker ud over de daglige driftsomkostninger – til forskel fra driftsfinansiering.

Finansieringen af en virksomheds drift kan suppleres ved hjælp af en kassekredit, der er tilknyttet virksomhedens erhvervskonto –eller ved factoring.

Ved mellemfinansiering vil virksomheden ofte have et større tilgodehavende fra eksterne samarbejdspartnere eller kunder, som den forventer at modtage inden for en afgrænset periode. I den situation er der flere muligheder for at optage et lån som mellemfinansiering.

Erhvervslån som mellemfinansiering

Et erhvervslån kan sammensættes på flere måder, og vi søger altid at finde den finansieringsform, der passer til din virksomhed og til virksomhedens strategi og likviditet.

Lån dig til større fleksibilitet med et erhvervslån som mellemfinansiering

Lån dig til større fleksibilitet med et erhvervslån som mellemfinansiering

 

 

Læs mere

 

Hvad koster mellemfinansiering?

Omkostningerne forbundet med en mellemfinansiering afhænger af, hvilken løsning der er den rette for din virksomhed.
Rente, oprettelsesomkostninger og gebyrer varierer alt efter, om der er tale om en kassekredit, et erhvervslån eller noget helt tredje.

Rådgivning om finansieringsløsninger

Hos Arbejdernes Landbank har vi en række erhvervscentre, som er dedikerede afdelinger, der udelukkende rådgiver og samarbejder med vores erhvervskunder.

Vores erhvervscentre er fordelt over hele landet, og vi arbejder derfor lokalt og i vores kunders nærområder, hvor vi rådgiver om alt inden for investering, finansiering, erhvervslån, drift og digitale løsninger.

Din virksomhed har altid mulighed for at kontakte vores lokale erhvervscentre, hvor vi kan drøfte jeres muligheder inden for mellemfinansiering. Det er både muligt at få rådgivning i centrene, men vores erhvervsrådgivere kommer også gerne ud til din virksomhed.

Book møde

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.