Erhvervslån – en investering i virksomheden

Erhvervslån – en investering i virksomheden

Med et erhvervslån kan din virksomhed låne til større investeringer, der er nødvendige for virksomhedens drift, udvikling eller stiftelse. Lånet kan blandt andet finansiere istandsættelse af lokaler, IT-udstyr eller nyt produktionsudstyr.

Se flere muligheder for finansiering

Finansieringsmuligheder med et erhvervslån

Når din virksomhed investerer i aktiver, der har en lang levetid, som eksempelvis maskiner, firmabiler eller anlæg, skal det gerne ske, uden at tynge den daglige drift. For mange virksomheder kan et erhvervslån være en god løsning til at finansiere aktiverne.

Et erhvervslån er det mest almindelige lån, hvis din virksomhed ønsker at foretage investeringer, der kan skabe vækst.

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et fleksibelt erhvervslån uanset branche og behov. I samarbejde med vores rådgivere kan lånet tilpasses, så det passer til din virksomheds økonomi.

Fordele ved et erhvervslån

  • Virksomheden kan optage lånet i enten danske kroner eller udenlandsk valuta.
  • Renten kan være fast eller variabel.
  • Der er en løbetid på op til 10 år for produktionsmaskiner og -udstyr.
  • I nogle tilfælde er det muligt at få afdragsfrihed i en periode.

Erhvervslån med fast eller variabel rente

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi erhvervslån med enten fast eller variabel rente. Valget af rente afhænger af din virksomheds nuværende økonomi og fremtidsudsigter.

Et fastforrentet erhvervslån giver maksimal budgetsikkerhed, mens en variabel rente normalt giver den laveste ydelse nu og her.

Har virksomheden et ønske om at optage et lån til en ny erhvervsejendom, kan et erhvervslån kombineres med et realkreditlån til erhverv, som en del af finansieringsløsningen.

Når du optager et lån til erhverv gennem Arbejdernes Landsbank, tilrettelægger vi tilbagebetalingen af lånet, så det passer ind i din virksomheds likviditetsflow.

Erhvervslån i udenlandsk valuta

Det er også muligt at optage et erhvervslån i udenlandsk valuta. Det kan være en fordel, hvis din virksomhed har regelmæssige indbetalinger i fremmed valuta. På den måde minimerer du kursrisici, og derved kan lånet indgå som et led i firmaets valutastyring.

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi løbende sparring og dialog, så du er sikret den rette finansieringsløsning for virksomheden, der frigiver tid til at fokusere på den daglige drift.

Find det rette lån til din virksomhed med en erhvervsrådgiver fra dit lokalområde.

Find det rette lån til din virksomhed med en erhvervsrådgiver fra dit lokalområde.

 

 

Book et møde med en rådgiver

 

Andre finansieringsløsninger til erhverv

I Arbejdernes Landsbank har vi flere løsninger, der kan finansiere nye investeringer, sikre bedre likviditetsflow, og skabe mere stabilitet, når der er forskydninger mellem ind- og udtægter.

Herunder kan du læse mere om de forskellige finansieringsmuligheder.

Mellemfinansiering

Mellemfinansiering

En mellemfinansiering er et midlertidigt lån, der sikrer din virksomhed finansiel tryghed i den afgrænsede periode, hvor I venter på, at en konkret indtægt går igennem.

Kassekredit erhverv

Kassekredit erhverv

En kassekredit giver virksomheden ekstra økonomisk sikkerhed i de perioder, hvor der er lavere indtjening uden risiko for at mangle likviditet.

Driftsfinansiering

Driftsfinansiering

Driftsfinansiering kan sikre virksomheden den nødvendige likviditet, når der i perioder er forskydninger mellem ind- og udbetalinger.

Anlægsfinansiering

Anlægsfinansiering

Anlægsfinansieringer en fleksibel løsning for virksomheder, der ønsker at foretage større investeringer i f.eks. produktionsanlæg eller teknologi.

Få rådgivning om erhvervsfinansiering

Der er mange overvejelser forbundet med at foretage nye investeringer i din virksomhed. Hos Arbejdernes Landsbank er vi til rådighed med rådgivning inden for vores forskellige finansieringsløsninger, og vi hjælper gerne med at finde det rette erhvervslån for din virksomhed.

Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank har du altid mulighed for at kontakte en rådgiver på en af vores seks erhvervscentre, der er fordelt over hele landet.

Book et møde, og du hører fra os inden for 24 timer

Vi vender altid tilbage inden for 24 timer, hvor vi kan vende dine ønsker for virksomheden – og få aftalt et møde.

Book et møde med en rådgiver

 

 

 

Finanseringsmuligheder for erhverv

Factoring

Factoring henvender sig til B2B virksomheder, der ønsker at frigøre likviditet og få en mere effektiv opfølgning på udeståender med kunder.

Garantier

I forbindelse med handler og kontrakter, kan det være hensigtsmæssigt eller et krav fra en part, at der stilles en garanti for, at betaling sker som aftalt.

Erhvervsleasing

Det kan være en fordel at lease firmabil eller produktionsmaskiner, da det frigiver likviditet, og gør det muligt at investere i virksomheden.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.