Erhvervslån

Erhvervslån

Et lån til erhverv er et lån, som du kan tage til investeringer i din virksomhed. Det kan være til f.eks. IT-udstyr, istandsættelse af lokaler eller produktionsudstyr.

Et erhvervslån er det mest almindelige lån, hvis I som virksomhed ønsker at foretage jer f.eks. ovenstående investeringer. Det er en stor økonomisk beslutning at investere i biler, maskiner, anlæg, fast ejendom eller lign.

Denne investering af aktiver med lang levetid skal helst ikke belaste den likviditet, som er afsat til den daglige drift. Derfor kan den gode løsning ofte være et erhvervslån. Ved ejendomsfinansiering er det oftest et mix af et realkreditlån og et erhvervslån.

 

Finansieringsmuligheder: hvordan skal din virksomheds erhvervslån se ud?

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi erhvervslån til din virksomhed med enten fast eller variabel rente.

Den faste rente giver maksimal budgetsikkerhed, mens en variabel rente normalt giver den laveste ydelse her og nu. Vi kan desuden tilrettelægge tilbagebetalingen af lånet, så det passer ind i din virksomheds likviditets flow.

Du kan også vælge at låne beløbet i udenlandsk valuta. Det kan være en fordel, hvis din virksomhed har regelmæssige indbetalinger i fremmed valuta. På denne måde kan et lån til erhverv minimere kursrisici, og derved indgå som et led i virksomhedens valutastyring.

Uanset hvilken løsning du vælger, tilbyder vi en løbende tæt sparring og dialog med dig og din virksomhed, så du hele tiden er sikret den mest optimale finansieringsløsning, der giver dig tid til at fokusere på den daglige drift.

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere, hvis du vil vide mere om erhvervslån

Lån til ejendom: realkreditlån

Skal du låne til fast ejendom i din virksomhed, er erhvervslånet ikke den bedste løsning for sig selv. Et realkreditlån, eventuelt i kombination med et erhvervslån, kan være en bedre løsning for dig.

Læs om lån til erhvervsejendom her >

Leasing i stedet for erhvervslån

Ønsker du ikke at købe dine produktionsmaskiner og anlæg, kan leasing også være en mulighed. Vi kan tilbyde leasing i samarbejde med AL Finans.

Læs mere om AL Finans og deres tilbud om leasing>

Personlig rådgivning

I Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed samt personlig involvering og betjening. Disse grundsten er med til at give os vores stærke balance og sikre, at vi kan imødekomme alle aspekter af vores kunders behov.