Alle har brug for opmærksomhed

Alle har brug for opmærksomhed

Hos os får alle erhvervskunder opmærksomhed - mindre som mellemstore. 

I Arbejdernes Landsbank har vi siden stiftelsen i 1919 insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Uanset størrelsen på engagementet i banken. Det har vi skabt en rigtig sund forretning på.

Derfor er det kun naturligt, at vi som erhvervsbank fokuserer på mindre og mellemstore virksomheder. Det er også her, vores ydelser og rådgivning skaber størst værdi.

Arbejdernes Landsbank fokuserer som erhvervsbank på forståelige produkter, fair priser og fremfor alt på ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning. Vi tror, det er vejen til at blive et aktiv for vores kunder. I hverdagen såvel som i de situationer, hvor du har brug for et springbræt til at realisere din virksomheds økonomiske muligheder. 

Hvis vi lyder som den bank, du har savnet, bør vi vel tage en snak om din virksomheds bankbehov. Uanset om I er fem eller femhundrede i firmaet, bliver I en vigtig kunde hos os. Den bedste måde, vi kan honorere dette på, er også at blive vigtig for jer. 

Få opmærksomhed hos Arbejdernes Landsbank Erhverv

Kontakt os, og hør hvordan vi kan give opmærksomhed til dig som erhvervskunde

video

Mindre og mellemstore virksomheder kan godt føle sig lidt overset i de store banker. Hos os behøver man ikke at være en stor kunde for at få opmærksomhed. 

Bo Jakobsen, erhvervskundechef

Det siger vores kunder

Alle virksomheder har sine økonomiske udfordringer, men kendetegnet for vores samarbejde er, at vi skal være til fælles gavn for hinanden. Læs, hvad vores kunder siger om at være kunde hos os.

3 ting der får kunder til at skifte

Danske virksomheder skifter sjældent bank. Men når de gør, så skyldes det ofte nogle særlige faktorer. Erhvervskundechef Bo Jakobsen giver et bud på 3 ting, der får kunderne til at skifte erhvervsbank. 

Kontakt os, og hør hvordan vi kan give dig opmærksomhed

 

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Kun danske telefonnumre

Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.