Alle har brug for opmærksomhed

Alle har brug for opmærksomhed

Hos os får alle erhvervskunder opmærksomhed - mindre som mellemstore. 

I Arbejdernes Landsbank har vi siden stiftelsen i 1919 insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Uanset størrelsen på engagementet i banken. Det har vi skabt en rigtig sund forretning på.

Derfor er det kun naturligt, at vi som erhvervsbank fokuserer på mindre og mellemstore virksomheder. Det er også her, vores ydelser og rådgivning skaber størst værdi.

Arbejdernes Landsbank fokuserer som erhvervsbank på forståelige produkter, fair priser og fremfor alt på ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning. Vi tror, det er vejen til at blive et aktiv for vores kunder. I hverdagen såvel som i de situationer, hvor du har brug for et springbræt til at realisere din virksomheds økonomiske muligheder. 

Hvis vi lyder som den bank, du har savnet, bør vi vel tage en snak om din virksomheds bankbehov. Uanset om I er fem eller femhundrede i firmaet, bliver I en vigtig kunde hos os. Den bedste måde, vi kan honorere dette på, er også at blive vigtig for jer. 

Få opmærksomhed hos Arbejdernes Landsbank Erhverv

Kontakt os, og hør hvordan vi kan give opmærksomhed til dig som erhvervskunde

video

Mindre og mellemstore virksomheder kan godt føle sig lidt overset i de store banker. Hos os behøver man ikke at være en stor kunde for at få opmærksomhed. 

Bo Jakobsen, erhvervskundechef

Det siger vores kunder

Alle virksomheder har sine økonomiske udfordringer, men kendetegnet for vores samarbejde er, at vi skal være til fælles gavn for hinanden. Læs, hvad vores kunder siger om at være kunde hos os.

3 ting der får kunder til at skifte

Danske virksomheder skifter sjældent bank. Men når de gør, så skyldes det ofte nogle særlige faktorer. Erhvervskundechef Bo Jakobsen giver et bud på 3 ting, der får kunderne til at skifte erhvervsbank. 

Kontakt os, og hør hvordan vi kan give dig opmærksomhed

 

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.