MobilePay Erhverv

Med MobilePay giver I jeres kunder mulighed for at betale for et køb gennem mobilen. Det er nemt, sikkert og hurtigt. Uanset hvilken type forretning du har, findes der en MobilePay løsning, som kan gøre håndteringen af betalinger mere enkel og lige til.

MobilePay til din virksomhed

MobilePay er en be­ta­ling­s­tje­ne­ste til dig, som sælger til privatkunder. Uanset om du sælger i en fysisk butik, online, i en app, eller leverer en service, så kan MobilePay effektivisere ind­be­ta­lin­ger­ne.

Der findes mange forskellige be­ta­lings­løs­nin­ger, som du og dine kunder kan få glæde af, uanset om du sender fakturaer eller ej. Det smarte ved MobilePay er, at appen fungerer uafhængigt af, hvilken bank dine kunder benytter. 

Fordele ved MobilePay Erhverv

  • Nem og tidsbesparende afstemning
  • Overblik over MobilePay transaktioner i realtid
  • Kontaktløs betaling via fx smartphones
  • Færre kontakter, hvilket øger sikkerhed og mindsker bog­fø­rings­ar­bej­de

Med MobilePay Erhverv får du en nem og tidsbesparende måde at afstemme på. Du kan nemlig integrere MobilePay Transaction Reporting API’et direkte i dit regn­skabs­sy­stem. På den måde har du altid adgang til din data, og du får et samlet overblik over dine MobilePay transaktioner i realtid.

Det er samtidig en fordel for dig, som håndterer mange kontanter. Med MobilePay har kunderne mulighed for at betale kontaktløst med deres smartphone eller andre mobile enheder, hvilket betyder, at du skal håndtere færre kontanter. Det øger sikkerheden og sparer dig for det administrative bog­fø­rings­ar­bej­de.

Læs mere på MobilePay

Har du allerede MobilePay?

Hvis du allerede har en MobilePay-konto har du mulighed for at flytte den til Arbejdernes Landsbank. Kontakt MobilePay er­hvervskun­de­ser­vi­ce, og de vil hjælpe dig gennem processen.

Ring til MobilePay

MobilePay-løsninger

  • MobilePay til din butik

    Med MobilePay til din butik, kan du udvide betalingsmulighederne. Det gør det nemmere for dine kunder at betale med mobilen – helt kontaktløst.

  • MobilePay til fakturering og betalingsaftaler

    Gennem MobilePay kan din virksomhed automatisere betalingsprocessen for faste betalinger og faktureringer. Det er både nemmere og tidsbesparende.

  • MobilePay til din app og webshop

    Du har også mulighed for at bruge MobilePay som en betalingsløsning i din webshop eller app. Det giver en bedre konverteringsrate, da kunderne nemt og hurtigt kan betale for varerne.

MobilePay one-pagers

Få mere information om mulighederne med MobilePay: