Lån til erhvervsejendom

Lån til erhvervsejendom

Skal du låne til finansiering af din erhvervsejendom, er erhvervslånet ikke nødvendigvis den bedste mulighed. Du kan vælge at finansiere op til 60 % af værdiansættelsen* ved hjælp af et realkreditlån. De sidste 40 % skal du enten kunne lægge kontant eller låne via et erhvervslån i banken.

Fleksibelt realkreditlån til erhverv

Den rigtige erhvervsejendom giver din forretning de bedste betingelser for udvikling og vækst, uanset om du driver en produktionsvirksomhed, et landbrug, en andelsforening eller udlejer ejendomme.

Hos Arbejdernes Landsbank kan du kombinere et erhvervslån med et realkreditlån til finansiering af din erhvervsejendom. Du får fleksible lånemuligheder, og vi sammensætter lånet, så det passer til din branche og din virksomheds økonomiske behov.

Vi tilbyder lån til erhvervsejendomme på tværs af brancher og forretningstyper i samarbejde med Totalkredit og DLR Kredit. Det sikrer dig ultimativ fleksibilitet og gode lånemuligheder, uanset hvilken type erhvervsejendom du ønsker at låne til.  

Grønne lån til erhvervsejendomme

Hos Arbejdernes Landsbank er det muligt at optage grønne lån til finansiering af erhvervsejendommen, hvis ejendommen og realkreditlånet opfylder en række betingelser. Et grønt realkreditlån kan bruges til finansiering af energivenlige ejendomme.

Hør om dine muligheder for at optage et grønt realkreditlån til erhverv. Kontakt os.

Finansiering af udlejningsejendom

Afhængig af ejendomstypen kan du finansiere helt op til 80 % af værdiansættelsen af udlejningsejendommen med et realkreditlån hos Arbejdernes Landsbank.

Lånet vil også variere alt efter om der er tale om en nybygget eller en ældre ejendom, og hvorvidt ejendommen fungerer som udlejning i forvejen, eller ejendommens formål skal omdannes. 

Uanset om du ejer en enkelt udlejningsejendom med få lejemål, eller du ejer en hel portefølje af udlejningsejendomme med mange tilgængelige lejemål, kan du optage et realkreditlån til finansieringen af ejendommen.

Få rabat på dit realkreditlån til erhverv

Optager du et realkreditlån til finansiering af erhvervsejendomme hos Arbejdernes Landsbank, kan du få rabat på din tilbagebetaling af lånet. Hos Totalkredit kaldes det KundeKroner, og hos DLR Kredit kaldes det Fordelskunderabat. For begge rabatordninger gælder nogle særlige vilkår, for at rabatten kan fratrækkes restgælden.

Læs mere hos DLR Kredit >

Læs mere hos Totalkredit >

Læs mere om finansiering til erhverv

Læs mere om finansiering til erhverv

Erhvervslån

Et erhvervslån kan være en hjælp til at foretage investeringer i din virksomhed, uanset om det er til nyt IT-udstyr, nye maskiner eller udvidelse.

Erhvervskonto

Arbejdernes Landbank tilbyder fleksible erhvervskonto-løsninger, tilpasset din virksomheds størrelse og behov.

Investeringshjælp

Vi hjælper dig med at gøre en sund investering, og vi udarbejder en personlig investeringsprofil, der matcher din virksomhed.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.