Lån til erhvervsejendom

Lån til erhvervsejendom

Skal du låne til finansiering af din erhvervsejendom, er erhvervslånet ikke nødvendigvis den bedste mulighed. Du kan vælge at finansiere op til 60 % af værdiansættelsen* ved hjælp af et realkreditlån. De sidste 40 % skal du enten kunne lægge kontant eller låne via et erhvervslån i banken.

Fleksibelt realkreditlån til erhverv

Den rigtige erhvervsejendom giver din forretning de bedste betingelser for udvikling og vækst, uanset om du driver en produktionsvirksomhed, et landbrug, en andelsforening eller udlejer ejendomme.

Hos Arbejdernes Landsbank kan du kombinere et erhvervslån med et realkreditlån til finansiering af din erhvervsejendom. Du får fleksible lånemuligheder, og vi sammensætter lånet, så det passer til din branche og din virksomheds økonomiske behov.

Vi tilbyder lån til erhvervsejendomme på tværs af brancher og forretningstyper i samarbejde med Totalkredit og DLR Kredit. Det sikrer dig ultimativ fleksibilitet og gode lånemuligheder, uanset hvilken type erhvervsejendom du ønsker at låne til.  

Grønne lån til erhvervsejendomme

Hos Arbejdernes Landsbank er det muligt at optage grønne lån til finansiering af erhvervsejendommen, hvis ejendommen og realkreditlånet opfylder en række betingelser. Et grønt realkreditlån kan bruges til finansiering af energivenlige ejendomme.

Hør om dine muligheder for at optage et grønt realkreditlån til erhverv. Kontakt os.

Finansiering af udlejningsejendom

Afhængig af ejendomstypen kan du finansiere helt op til 80 % af værdiansættelsen af udlejningsejendommen med et realkreditlån hos Arbejdernes Landsbank.

Lånet vil også variere alt efter om der er tale om en nybygget eller en ældre ejendom, og hvorvidt ejendommen fungerer som udlejning i forvejen, eller ejendommens formål skal omdannes. 

Uanset om du ejer en enkelt udlejningsejendom med få lejemål, eller du ejer en hel portefølje af udlejningsejendomme med mange tilgængelige lejemål, kan du optage et realkreditlån til finansieringen af ejendommen.

Få rabat på dit realkreditlån til erhverv

Optager du et realkreditlån til finansiering af erhvervsejendomme hos Arbejdernes Landsbank, kan du få rabat på din tilbagebetaling af lånet. Hos Totalkredit kaldes det KundeKroner, og hos DLR Kredit kaldes det Fordelskunderabat. For begge rabatordninger gælder nogle særlige vilkår, for at rabatten kan fratrækkes restgælden.

Læs mere hos DLR Kredit >

Læs mere hos Totalkredit >

Læs mere om finansiering til erhverv

Læs mere om finansiering til erhverv

Erhvervslån

Et erhvervslån kan være en hjælp til at foretage investeringer i din virksomhed, uanset om det er til nyt IT-udstyr, nye maskiner eller udvidelse.

Erhvervskonto

Arbejdernes Landbank tilbyder fleksible erhvervskonto-løsninger, tilpasset din virksomheds størrelse og behov.

Investeringshjælp

Vi hjælper dig med at gøre en sund investering, og vi udarbejder en personlig investeringsprofil, der matcher din virksomhed.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.