Kassekredit til erhverv

Kassekredit til erhverv

For mange virksomheder er der perioder, hvor indbetalingerne ikke altid matcher udbetalingerne. En kassekredit kan bruges til finansiering af virksomhedens driftsomkostninger og sikre overskud i de perioder, hvor indtægterne ikke stemmer fuldkomment overens med udgifterne.

Du kan tilknytte en kassekredit til din erhvervskonto, og du betaler kun for den kredit, du bruger.

Få en kassekredit - Book møde

Hvordan fungerer en kassekredit til erhverv?

En kassekredit for erhverv fungerer på samme som en kassekredit til private. Den kan tilknyttes virksomhedens driftskonto , eller den konto, hvor de løbende ind- og udbetalinger foretages. Kassekreditten fungerer i princippet på samme måde som et overtræk, men til en lavere rente, og du har mulighed for at tilknytte et noget højere beløb.

En kassekredit kan derfor være en billigere og mere fleksibel løsning, hvis du i en kort periode har brug for ekstra kapital i virksomheden.

En kassekredit kan sikre balance i budgettet for virksomheder med vekslende indtægter og/eller omkostninger.

Som kunde i Arbejdernes Landsbank kan du få en kassekredit tilknyttet din erhvervskonto, uanset hvilken virksomhed du driver. Vi tilbyder fleksible løsninger i tre forskellige erhvervspakker, som du nemt kan tilpasse til dine behov og din forretning.

Se vores erhvervskonto-løsninger

Hvornår er kassekredit en god løsning?

Kassekredit til erhverv kan være en god løsning for flere typer virksomheder. Kreditten kan finansiere et periodisk underskud, f.eks. mens du venter på en indbetaling fra en kunde eller en leverance.

Kassekreditten kan også bruges, hvis du i nogle måneder har flere eller større udgifter end andre.

Det kan give dig ekstra likviditet til at dække udgifter og sikrer overskud i regnskabet, når indtægterne er mindre end sædvanligt.

Hvad er renten på en kassekredit til erhverv?

Renten varierer, alt efter hvor stor en kassekredit du ønsker at have tilknyttet din erhvervskonto. Du betaler et fast beløb for at have kassekreditten til rådighed, og derudover betaler du rente af den del af kreditten, du bruger.

Når du tilknytter en kassekredit til din driftskonto i din virksomhed, aftaler du med din erhvervsrådgiver hos os et maksimalt beløb for, hvor meget kassekredit du ønsker at have til rådighed.

Renten fastsættes ud fra virksomhedens størrelse og likviditetsbudget, så den matcher økonomien i forretningen.

Personlig rådgivning

I Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed samt personlig involvering og betjening. Disse grundsten er med til at give os vores stærke balance og sikre at vi kan imødekomme alle aspekter af vores kunders behov.

Personlighed rådgivning om finansiering for din virksomhed

Hos Arbejdernes Landsbank har vi seks erhvervscentre fordelt over hele Danmark, som tilbyder specialiseret rådgivning til dig som erhvervskunde – uanset branche og virksomhedsstørrelse.

Som erhvervskunde hos os får du en personlig rådgiver, der har indgående viden om din branche og forretning. Din rådgiver følger virksomheden tæt, så vi kan tilbyde dig de finansieringsmuligheder, der giver størst værdi for din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte en erhvervsrådgiver i en af vores erhvervscentre for at høre mere om dine muligheder for at få en kassekredit.

Du hører fra os inden for 24 timer

Inden for 24 timer kan du få en aftale med en lokal erhvervsrådgiver og høre mere om din virksomheds finansieringsmuligheder.

Book et møde med en rådgiver

Andre finansieringsmuligheder for virksomheder

Andre finansieringsmuligheder for virksomheder

Mellem-finansiering

Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der sikrer finansiering i en kort periode, mens du venter på en indbetaling.

Driftskonto

Du kan også tilknytte en kredit til din driftksonto. En driftskonto håndterer virksomhedens daglige ind- og udbetalinger.

Factoring

Virksomheder, som handler med andre virksomheder, har mulighed for at frigøre likviditet gennem factoring. Vi tilbyder flere factoring-løsninger gennem AL Finans.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Kun danske telefonnumre

Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.