Erhvervskonto – vælg mellem 3 erhvervspakker

I Arbejdernes Landsbank har vi sammensat 3 fleksible erhvervspakker, så du kan få en erhvervskonto-løsning, der matcher din virksomheds behov og styrker den daglige økonomiføring.

Find den rette erhvervskonto til din virksomhed  

Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger til erhvervskonti, der passer til virksomheder af forskellig størrelse og kompleksitet.
Det er muligt at tilkøbe enkelte ydelser, og du kan gratis skifte til en anden erhvervspakke, hvis virksomhedens behov skulle ændre sig.

Erhvervspakke

Basis

Typisk for enkeltmandsvirksomheder, mindre virksomheder og holdingselskaber med enkle finansielle behov. 

Erhvervspakke

Medium

Typisk for den mindre eller mellemstore virksomhed med flere ansatte 

Erhvervspakke

Plus

For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov

Med alle vores erhvervspakker får du:

 • Personlig rådgivning
  En personlig rådgiver, som følger din virksomhed tæt. Din rådgiver er med på nært hold og står til rådighed med løbende vejledning i takt med at din forretning udvikler sig.

 • Net- og mobilbank
  Adgang til netbank og mobilbank, så du nemt kan holde overblik over kontobevægelser. Du kan vælge den erhvervspakke, der matcher det antal brugere, du har behov for, så dine nøglemedarbejdere altid har adgang til erhvervskontoen.

 • Indenlandske betalinger 
  Gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner. Antallet af gebyrfrie betalinger afhænger af, hvilken erhvervspakke du vælger.

 • Forsikringsfordele
  Adgang til fordelagtige priser på blandt andet forsikring hos Tryg eller firmapension hos Nærpension.

Priser og vilkår for erhvervskonto

Få overblik over indholdet i de 3 erhvervspakker, sammenlign prisen, og find den erhvervspakke, som passer bedst til din virksomhed.

Vi anbefaler, at du booker et møde med en af vores rådgivere, så I sammen kan finde den løsning, som passer til jeres behov.

 

Få prisoversigt

Digitalisering af din virksomhed

Digitalisering betyder nye forretningsmuligheder og potentiel vækst for din virksomhed. Få 5 råd til digitalisering af din virksomhed.

Det siger vores kunder

Vi tror på relationer og udgangspunktet for vores samarbejde er, at vi skal være til fælles gavn for hinanden. Læs hvordan vi har hjulpet forskellige virksomheder.

Inspirationsblog

Med vores blogpost ønsker vi at inspirere og udfordre SMV-virksomheder til at udvikle deres virksomhed.