Erhvervspakke Plus

Erhvervspakke Plus er den bedste bankløsning for dig, der driver en større virksomhed med større behov for fleksibilitet og adgang for flere medarbejdere til netbanken i økonomiafdelingen. Med erhvervspakke Plus får din virksomhed et bredt banksortiment, som dækker langt de fleste behov. 

Med erhvervspakke Plus får du din egen personlige erhvervsrådgiver, som har stor indsigt i din virksomhed, dit marked, dine mål og dit potentiale. Du får 360 graders rådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi.  

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke omkostningsfrit. 

Hvad får du med Erhvervspakke Plus? 

Modtager din virksomhed indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På forsikringsdelen samarbejder vi med Tryg, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et leasingbehov, står AL Finans klar til at hjælpe dig. 

Pakkeindhold:

 

  • Netbank med ubegrænset antal brugeradgange
  • Mobilbank til ubegrænsede antal brugere
  • 3 konti
  • 4 Visa/dankort og/eller Mastercard Cash Business uden forsikring
  • 200 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel
  • 50 % årlig rabat på ét Mastercard Business med forsikring
  • FI-kreditor - Løsning til at modtage betalinger fra kunderne
  • Adgang til Bank Connect – udveksling af data mellem økonomisystemer og banken
  • Pris 450 kr. pr. måned. Se yderligere pris- og pakkeinfo her.

Øvrige erhvervspakker

Erhvervspakke Basis

For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle behov. 

Erhvervspakke Medium

For mindre og mellemstore virksomheder med få ansatte.  

Hvilken erhvervspakke er bedst for din virksomhed?  

Har du brug for rådgivning om hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed? Klik her og vi ringer dig op inden for 24 timer.  

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.