Erhvervspakke Plus

Erhvervspakke Plus er den bedste bankløsning for dig, der driver en større virksomhed med større behov for fleksibilitet og adgang for flere medarbejdere til netbanken i økonomiafdelingen. Med erhvervspakke Plus får din virksomhed et bredt banksortiment, som dækker langt de fleste behov. 

Med erhvervspakke Plus får du din egen personlige erhvervsrådgiver, som har stor indsigt i din virksomhed, dit marked, dine mål og dit potentiale. Du får 360 graders rådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi.  

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke omkostningsfrit. 

Hvad får du med Erhvervspakke Plus? 

Modtager din virksomhed indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På forsikringsdelen samarbejder vi med Tryg, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et leasingbehov, står AL Finans klar til at hjælpe dig. 

Pakkeindhold:

 

  • Netbank med ubegrænset antal brugeradgange
  • Mobilbank til ubegrænsede antal brugere
  • 3 konti
  • 4 Visa/dankort og/eller Mastercard Cash Business uden forsikring
  • 200 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel
  • 50 % årlig rabat på ét Mastercard Business med forsikring
  • FI-kreditor - Løsning til at modtage betalinger fra kunderne
  • Adgang til Bank Connect – udveksling af data mellem økonomisystemer og banken
  • Pris 450 kr. pr. måned. Se yderligere pris- og pakkeinfo her.

Øvrige erhvervspakker

Erhvervspakke Basis

For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle behov. 

Erhvervspakke Medium

For mindre og mellemstore virksomheder med få ansatte.  

Hvilken erhvervspakke er bedst for din virksomhed?  

Har du brug for rådgivning om hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed? Klik her og vi ringer dig op inden for 24 timer.  

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.