Erhvervspakke medium

Erhvervspakke Medium er den perfekte bankløsning, hvis du driver en mindre eller mellemstor virksomhed med flere ansatte og har behov for et bredt banksortiment. 

Med Erhvervspakke Medium får du en personlig erhvervsrådgiver, som har indsigt i din virksomhed, dit marked og dine mål. Du får helhedsrådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi. Hos os kan du ringe direkte til din rådgiver, som både er til rådighed online møder, men også fysiske møder i banken eller måske i din virksomhed. Det er op til dig.  

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke omkostningsfrit 

Hvad får du med Erhvervspakke Medium? 

Modtager din virksomhed indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På forsikringsdelen samarbejder vi med Tryg, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et leasingbehov, står AL Finans klar til at hjælpe dig.

Pakkeindhold:

 

  • Netbank med 3 brugeradgange 
  • Mobilbank til 3 brugere 
  • 2 konti 
  • 2 Visa-/dankort eller Mastercard Cash Business uden forsikring 
  • 50 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel 
  • 25 % i årlig rabat på ét Mastercard Business med forsikring 
  • FI-kreditor - Løsning til at modtage betalinger fra kunderne 
  • Pris 350 kr. pr. måned. Se yderligere pris- og pakkeinfo her.

Øvrige erhvervspakker

Erhvervspakke Basis

For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle behov.

Erhvervspakke Plus

For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov 

Hvilken erhvervspakke er bedst for din virksomhed?  

Har du brug for rådgivning om hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed? Udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op.  

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.