Professionel erhvervsbank

Professionel erhvervsbank

Danskernes foretrukne bank er også en erhvervsbank

Bobler

Arbejdernes Landsbank er de seneste 10 år kåret som danskernes foretrukne bank – blandt andet høster vi stor anerkendelse og mange roser for vores ansvarlighed. Det er vi særligt stolte over, for hos os er personlig, kompetent og troværdig rådgivning grundpiller i vores måde at drive bank på og derfor også for relationen til dig og din virksomhed.

 • Personlig
  Arbejdernes Landsbank står med sin stabile og solide økonomi godt rustet til at investere i erhvervslivet og er i dag en erhvervsbank for små og mellemstore virksomheder. Vores erfarne rådgivere i 6 erhvervscentre og 70 filialer over hele landet har specialiseret sig i at forstå dit lokale marked, udfordringer og behov og skabe mulighed for, at du kan styrke din virksomhed til fremtiden.

 • Kompetent
  Vi tilbyder dig altid muligheden for at få en fast personlig rådgiver, som er ansvarlig for dit samlede engagement i banken, og som håndterer både din virksomheds og din private økonomi. Derfor får du rådgivning, som tager afsæt i din virksomheds strategi og forventninger samt dine personlige ønsker og drømme og på den måde favner dit samlede finansielle behov.

 • Troværdig
  Naturligvis er Arbejdernes Landsbank en forretning, men hos os tilbyder vi kun produkter og services, som du og din virksomhed har brug for. Ingen af vores rådgivere får provision eller bonus, men derimod samme faste løn – uanset hvilke produkter, du vælger. Det, mener vi, er troværdig rådgivning.

 • Kontakt os
  Kontakt din lokale filial og få en erhvervsrådgiver, som er tæt på dig, og som matcher din virksomheds forretningsomfang og kompleksitet.