Erhvervspakke basis

Erhvervspakke Basis er den perfekte bankløsning, hvis du driver enkeltmandsvirksomhed, holdingselskaber eller en mindre virksomhed med få ansatte 

Med vores Erhvervspakke Basis får du dine elementære bankbehov opfyldt og med i pakken får du personlig rådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi. Hos os kan du ringe direkte til din rådgiver, som er til rådighed for fysiske og online møder  

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke omkostningsfrit.  

Hvad får du med Erhvervspakke Basis? 

Modtager du indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På forsikringsdelen samarbejder vi med Tryg, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et leasingbehov, står AL Finans klar til at hjælpe dig.  

Pakkeindhold:

 

  • Netbank med 1 brugeradgang 
  • Mobilbank til 1 bruger 
  • 1 konto 
  • 1 Visa/dankort eller Mastercard Cash Business uden forsikring 
  • 20 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel 
  • Pris 250 kr. pr. måned. Se yderligere pris- og pakkeinfo her.

Øvrige erhvervspakker

Erhvervspakke Medium

For mindre og mellemstore virksomheder med flere ansatte  

Erhvervspakke Plus

For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov 

Hvilken erhvervspakke er bedst for din virksomhed?  

Har du brug for rådgivning om hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed? Udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op.  

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.