Erhvervspakke basis

Erhvervspakke Basis er den perfekte bankløsning, hvis du driver enkeltmandsvirksomhed, holdingselskaber eller en mindre virksomhed med få ansatte 

Med vores Erhvervspakke Basis får du dine elementære bankbehov opfyldt og med i pakken får du personlig rådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi. Hos os kan du ringe direkte til din rådgiver, som er til rådighed for fysiske og online møder  

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke omkostningsfrit.  

Hvad får du med Erhvervspakke Basis? 

Modtager du indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På forsikringsdelen samarbejder vi med Tryg, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et leasingbehov, står AL Finans klar til at hjælpe dig.  

Pakkeindhold:

 

  • Netbank med 1 brugeradgang 
  • Mobilbank til 1 bruger 
  • 1 konto 
  • 1 Visa/dankort eller Mastercard Cash Business uden forsikring 
  • 20 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel 
  • Pris 250 kr. pr. måned. Se yderligere pris- og pakkeinfo her.

Øvrige erhvervspakker

Erhvervspakke Medium

For mindre og mellemstore virksomheder med flere ansatte  

Erhvervspakke Plus

For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov 

Hvilken erhvervspakke er bedst for din virksomhed?  

Har du brug for rådgivning om hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed? Udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op.  

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.