Generationsskifte - gratis forløb for dig som virksomhedsejer

Generationsskifte - gratis forløb for dig som virksomhedsejer

Hør om mulighederne og bliv klædt på til alle skiftets faser 

 

Skynd dig at sikre din plads her

 

Arbejdernes Landsbank tilbyder et skræddersyet forløb, for dig som virksomhedsejer, der går med overvejelserne om et generationsskifte inden for ca. 1-5 år. Forløbet er gratis, og der er kun et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre din plads.

Der er mange ting at tage højde fornår man som virksomhedsejer står over for at skulle give stafetten videre. På dette gratis forløb, som består af et opstartsmøde og to moduler, kan du som virksomhedsejer blive klogere på de mange aspekter i en generationsskifteproces og gøre dine abstrakte ideer til konkrete handlinger og planer. 

Vi har allieret os med stærke partnere på området, så du får den bedst mulige indsigt, cases fra den virkelige verden og værktøjer til at få generationsskiftet gjort. Vores samarbejdspartnere Horten AdvokatpartnerselskabDeloitte og erhvervspsykolog Julie Grenaa har hver især mange års erfaringer med virksomhedsoverdragelse, og de vil gøre dig klogere på hvilke muligheder og faldgruber der findes samt forberede dig på beslutninger og følelsesmæssige aspekter i processen, da vi ved at denne del er afgørende for et succesfuldt skifte.  

Hvem henvender forløbet sig til? 
Forløbet er for dig, der går med overvejelser om et generationsskifte inden for cirka 1-5 år. Du har måske besluttet hvilken exitplan, der skal træde i kraft, eller måske ønsker du bare at blive inspireret og høre om de forskellige aspekter, der bør overvejes i forbindelse med et generationsskifte. 

Det får du ud af at deltage

  • Overblik over de forskellige aspekter i en generationsskifteproces 
  • Inspiration samt gode råd fra eksperter på området  
  • Netværk med andre i tilsvarende proces
  • Mulighed for at gå i dybden og stille spørgsmål til specifikke elementer i generationsskifteprocessen

Hvor og hvornår 

  • Kick-off møde: onsdag 19. august 2020 (Der er mulighed for at medbringe en gæst)
  • Modul 1: torsdag 3. september 2020
  • Modul 2: tirsdag 6. oktober 2020

Kick-off mødet og begge moduler finder sted kl. 17.00-20-30 i AL² ved Nørreport St. i København. Du modtager mail med praktisk information inden hver afholdelse.  

Kick-off møde 
På kick-off mødet får du mere at vide om de to moduler, vi skal igennem, og vi får besøg af en spændende gæstder selv har været gennem ejerskifteprocessen. Vi byder efterfølgende på lidt mad og et glas vin samt mulighed for at møde partnerne og de andre deltagere i forløbet. Du er velkommen til at medbringe en gæst til kick-off mødet. 

 

Skynd dig at sikre din plads her