Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
5 råd til at få din virksomhed til at vokse

5 råd til at få din virksomhed til at vokse

Af: Strategisk rådgiver samt grundlægger og ejer af 360sprint Nils Henrik Wegener

For at hjælpe din virksomheds vækst på vej, er du nødt til med jævne mellemrum at hoppe ud af hamsterhjulet og skabe rum og overskud til at tænke nyt. Her er fem gode råd til at finde ind til din virksomheds vigtigste udviklingspotentialer og komme ud over stepperne med nye spændende initiativer.  

1. Kortlæg forretningsmodellen

Brug 2-3 timer på at kortlægge din nuværende forretningsmodel og få et klart billede af din nuværende strategi, og hvad der skal til for at få succes med lønsom vækst.

2. Gå i kødet på dine kunder

Find ud af hvad dine eksisterende og nye kundesegmenter efterspørger og bliver motiverede af. Så får du unik indsigt i, hvad du skal gøre mere eller mindre af for i højere grad at udløse kundernes købsbeslutninger.

3. Test kundekoncepter og –pakker på dine kunder

Test altid dine kundekoncepter på dem, som de er målrettet: Dine kunder. Måske kan de forskellige koncepter og -pakker ændres eller finjusteres, så de i endnu højere grad matcher kundernes behov og det, som de kræver, forventer, ønsker eller vil overraskes med.

4. Fra overblik til to do-liste

Med kortlægningen af din forretningsmodel samt et unikt indblik i dine kunders oplevelser og forventninger, får du et konkret udgangspunkt for at lave en to do-liste over den række af nye spændende initiativer, der skal få din virksomhed til at vokse.

5. Sæt 3-5 nye initiativer i gang nu

Det er hverken smart eller effektivt at søsætte alle initiativer på én gang. Derfor handler det om at prioritere indsatsen. Start med de 3-5 initiativer, som, du vurderer, vil skabe mest værdi for dine kunder og/eller øge effektiviteten i din virksomhed. Så er du allerede godt på vej til at øge din virksomheds vækst.

Kontakt mig

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.