Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
5 råd til at få din virksomhed til at vokse

5 råd til at få din virksomhed til at vokse

Af: Strategisk rådgiver samt grundlægger og ejer af 360sprint Nils Henrik Wegener

For at hjælpe din virksomheds vækst på vej, er du nødt til med jævne mellemrum at hoppe ud af hamsterhjulet og skabe rum og overskud til at tænke nyt. Her er fem gode råd til at finde ind til din virksomheds vigtigste udviklingspotentialer og komme ud over stepperne med nye spændende initiativer.  

1. Kortlæg forretningsmodellen

Brug 2-3 timer på at kortlægge din nuværende forretningsmodel og få et klart billede af din nuværende strategi, og hvad der skal til for at få succes med lønsom vækst.

2. Gå i kødet på dine kunder

Find ud af hvad dine eksisterende og nye kundesegmenter efterspørger og bliver motiverede af. Så får du unik indsigt i, hvad du skal gøre mere eller mindre af for i højere grad at udløse kundernes købsbeslutninger.

3. Test kundekoncepter og –pakker på dine kunder

Test altid dine kundekoncepter på dem, som de er målrettet: Dine kunder. Måske kan de forskellige koncepter og -pakker ændres eller finjusteres, så de i endnu højere grad matcher kundernes behov og det, som de kræver, forventer, ønsker eller vil overraskes med.

4. Fra overblik til to do-liste

Med kortlægningen af din forretningsmodel samt et unikt indblik i dine kunders oplevelser og forventninger, får du et konkret udgangspunkt for at lave en to do-liste over den række af nye spændende initiativer, der skal få din virksomhed til at vokse.

5. Sæt 3-5 nye initiativer i gang nu

Det er hverken smart eller effektivt at søsætte alle initiativer på én gang. Derfor handler det om at prioritere indsatsen. Start med de 3-5 initiativer, som, du vurderer, vil skabe mest værdi for dine kunder og/eller øge effektiviteten i din virksomhed. Så er du allerede godt på vej til at øge din virksomheds vækst.

Kontakt mig

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde

Præsentation af virksomheden
Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden
Oplysninger om forretningen
Oplysninger om nuværende bank
Oplysninger om revision

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Godkend og send formular

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.