Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi fleksibel leasing til virksomheder, som gerne vil investere i f.eks. nye maskiner eller en firmabil. Med leasing kan du bevare likviditeten i din virksomhed og undgå at binde kapital.

Læs, hvordan du kan bevare et økonomisk råderum med leasing via AL Finans.

Læs om erhvervsleasing hos AL Finans

Få større fleksibilitet med erhvervsleasing

Leasing er blevet en populær finansieringsløsning for mange virksomhedstyper. Det er et alternativ til f.eks. et erhvervslån eller en anden form for anlægsfinansiering. Mange vælger leasing til finansiering af f.eks. en ny firmabil pga. løsningens fleksible muligheder.
Ved erhvervsleasing binder du ikke virksomhedens likviditet i et bestemt aktiv, og det frigiver likviditet til andre dele af din forretning.
Når du leaser, overtager du brugsretten i en bestemt periode. Men det er dit leasingselskab, der ejer og køber det.

Fordele ved leasing:

 • Ingen likviditetsbinding
  Virksomheden binder ikke likviditeten til et køretøj eller et anlæg, og det giver større likviditet til f.eks. drift eller vækst af din forretning.

 • Større budgetsikkerhed
  Der er ingen ekstraudgifter forbundet med f.eks. service hos en automekaniker, vægtafgifter el.lign. Det giver større kontrol med udgifter og større budgetsikkerhed.

 • Større fleksibilitet
  Ved leasing er det muligt at sammensatte en aftale med flere løsninger bl.a. en fast service- og/eller vedligeholdelsesaftale afhængig af din virksomheds behov.

 • Ingen mellemfinansiering
  • Når virksomheden leaser, er der ingen mellemfinansiering af moms.
 • Skattefradrag
  • Virksomheden får skattefradrag på leasingydelser, og det er muligt at trække moms helt eller delvist fra.

Leasing af erhvervsbiler og maskiner

Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank har du mulighed for at få en fleksibel og billig leasing gennem vores søsterselskab, AL Finans.

Leasingformer for erhverv

AL Finans tilbyder erhvervsleasing gennem tre forskellige leasingmodeller;

 1. finansiel leasing,
 2. operationel leasing
 3. og splitleasing.
  Valget af den rette leasingmodel afhænger af faktorer som likviditetsflow, virksomhedstype, og hvad I ønsker at lease.

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing er den mest udbredte form for erhvervsleasing. Her køber leasingselskabet aktivet, og som leasingtager overtager du brugsretten i leasingperioden. Finansiel leasing bruges ofte til finansiering af en firmabil eller en maskine.

Hvad er operationel leasing?

Operationel leasing er en mere fuldintegreret leasingmodel. Her er udgifter til service, vedligehold, forsikring og brændstof ofte inkluderet i leasingydelsen. Her kan virksomheden f.eks. selv vælge model og mærke på den leasede bil.
Operationel leasing egner sig især til erhvervsleasing af biler.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en model, hvor leasingydelserne deles mellem en virksomhed og en privatperson. Splitleasing kan være relevant, hvis en virksomhed har medarbejdere, der kører meget erhvervskørsel og ønsker at benytte deres firmabil privat.
Er du i tvivl om, hvilken leasingsmodel der egner sig bedst til din virksomhed, kan du læse mere om de forskellige løsninger og dine muligheder på AL Finans.

Læs om erhvervsleasing hos AL Finans

Leasingpriser

Prisen på en leasingaftale afhænger af aktivet og de øvrige specifikke behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for erhvervsleasing, kan du altid besøge os i et af vores seks lokale erhvervscentre.

Du kan også booke et møde med en erhvervsrådgiver, som kommer ud til din virksomhed og hjælper dig med at vurdere, hvilke finansieringsløsninger der giver bedst mening for din virksomhed.

Du hører fra os inden for 24 timer

Når du udfylder formularen vil en erhvervsrådgiver kontakte dig inden for 24 timer. Få rådgivning om den bedste leasingløsning for din virksomhed.

Book et møde med en rådgiver

 

 

 

Finanseringsmuligheder for erhverv

Erhvervslån

Et erhvervslån er en fleksibel finansieringsløsning, der kan frigive den nødvendige kapital, du kan investere i din forretning.

Lån til erhvervsejendom

Finansieringen af en erhvervsejendom sammensættes ofte af et erhvervslån og et realkreditlån.

Factoring

Factoring kan lette debitoradministrationen i din virksomhed og frigive større likviditet.

Få personlig rådgivning om din virksomhed

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde.

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.