Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Betalingsservice

Betalingsservice

Mange forventer i dag at de kan betale deres regninger via Betalingsservice - uanset om regningen kommer fra en stor eller lille virksomhed. Det sparer tid og penge for kunden og dig.

Bevar overblikket

Betalingsservice giver dig fuld kontrol over debitor-situationen. Når betalingen er sket, modtager du en oversigt med oplysninger om betalinger og eventuelle afvisninger/tilbageførsler. Det gør den efterfølgende bogføring hurtig og effektiv.

Hold længere på kunderne

Med Betalingsservice bevarer kunder erfaringsmæssigt deres tilhørsforhold i længere tid, end hvis de betaler fra gang til gang - i visse tilfælde op til 50 % længere. Værdien heraf er langt større end omkostningerne til Betalingsservice.

Bedre betalere

Erfaringen viser også, at regninger tilmeldt Betalingsservice har meget større sandsynlighed for at blive betalt end regninger, der udsendes med et traditionelt indbetalingskort. Mange virksomheder oplever, at Betalingsservice betyder færre rykkere, og at kontoen for tab på dine kunder dermed bliver mindre.

Herudover kommer, at kreditrisikoen for regninger under 1.000 kr. dækkes af pengeinstitutterne, så længe din kunde har en aftale med sit pengeinstitut om at bruge Betalingsservice.

Sådan fungerer Betalingsservice

I stedet for at skrive og sende regninger/indbetalingskort ud, sendes nu en samlet oversigt med betalingsoplysninger til Betalingsservice – elektronisk, krypteret og sikkert via internettet.

Det koster selvfølgelig et beløb at benytte Betalingsservice, men omkostningen er mindre, end hvis din virksomhed selv skal printe, kuvertere og frankere hver eneste regning.

Læs mere om Betalingsservice eller om hvordan du kommer godt i gang.