TITAN Containers i Arbejdernes Landsbank

Når forretningen oplever hurtig vækst, sådan som tilfældet var for TITAN Containers, er det ikke nok, at banken kan følge den. Den skal helst være på forkant.

Tital Containers

Når forretningen oplever hurtig vækst, sådan som tilfældet var for TITAN Containers, er det ikke nok, at banken kan følge den. Den skal helst være på forkant.

”TITAN Containers startede for 28 år siden, og Arbejdernes Landsbank har været med siden 1995. I årenes løb har vi oplevet en markant vækst – alene inden for de seneste seks år har vi mindst tredoblet vores omsætning. Når for­ret­nings­vo­lu­men og kravet til store og hurtige pen­ge­be­væ­gel­ser vokser med sådan en fart, som vi oplever det, er det ikke nok, at man selv som virksomhed kan vokse med opgaven. Det kræver desuden, at ens bank kan følge med – og vokse med opgaven sammen med én," siger Layland Barker, direktør og ejer. 

"Arbejdernes Landsbank har reageret yderst professionelt på vores udvikling. De har tilpasset deres services og kompetencer, så de hele tiden har været på forkant, og vi ved, at vi til hver en tid kan agere på vores marked med den nødvendige hastighed – som når vi f.eks. handler med udlandet og hurtigt og smertefrit skal gennemføre store overførsler af udenlandsk valuta."

"Den loyalitet, vi har i forhold til banken, er ikke loyalitet for sin egen skyld. Vi driver en forretning, og det gør banken også. Det handler om at opbygge den gensidige tillid, som kan lade sig gøre gennem et langvarigt samarbejde. Vi har som virksomhed bevist, at vi er bankens tillid værdig, og omvendt har banken bevist deres forståelse for, at de ikke blot er leverandør af ydelser til os – men en del af vores vækst og strategi. Ligesom vi er en del af bankens vækst og strategi. På den måde går en god bankrelation begge veje.”

Layland Barker, direktør og ejer af TITAN Containers

TITAN Containers 

Fakta om TITAN Containers

  • TITAN Containers er ejet af TITAN S&M Holding ApS
  • Etableret 1987
  • I alt fem brands: TITAN Containers, ArcticStore, DNV Containers, Self Storage og TITAN Container Transport
  • Udnævnt til Gazelle-virksomhed i Børsen i 2011, 2012 og 2013
  • Har bl.a. modtaget European Business Award; National Champion Import/Export 2014/15 og Regional finalist Entrepreneur of the year 2012 og 2013
Titan Containers Direktør

Se også