Hos os får alle erhvervskunder opmærksomhed

Når du vælger os, vælger du en erhvervsbank, der har tid til dig. Vi gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende - så vi kan rådgive dig om det, du reelt har brug for. Desuden får du som erhvervskunde et direkte nummer til din egen erhvervsrådgiver. Én, som giver dig den fornødne opmærksomhed og rådgivning.

Vil du tale med os?

Det siger vores kunder

  • "Det er en bank drevet af mennesker - for mennesker"

    Odico, Danmarks første børsnoterede robotvirksomhed, mødte en bank, der mindede om dem selv: "De ville ikke sælge os flere produkter, end vi reelt havde brug for."

  • "Banken har først og fremmest fokus på vores forretning"

    "Min oplevelse er, at bankens rådgivning først og fremmest har fokus på vores forretning – frem for f.eks. at sælge nogle af bankens egne produkter til os" siger Allan Løvstad, direktør i Dansk Klima Service.

  • Familieejet VVS-firma fik overblik med en formueplan

    ”Vi gør det, vi er gode til, nemlig VVS-arbejdet, og så gør banken det, som den er god til. Det har betydet rigtig meget for os at få kigget hele økonomien igennem” siger Jette Kellmann.

Uanset om I er fem eller femhundrede i virksomheden, bliver I en vigtig kunde hos os.
Arbejdernes Landsbank

Digitalisering af din virksomhed

Digitalisering betyder nye forretningsmuligheder og potentiel vækst for din virksomhed. Men det kræver en målrettet tilgang med klare til- og fravalg blandt de mange digitale muligheder.

Få din virksomhed til at vokse

Her er fem gode råd til at finde ind til din virksomheds vigtigste udviklingspotentialer og komme ud over stepperne med nye spændende initiativer.

Overvejer du at skifte bank?

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.