Det siger vores foreningskunder

Vi har alle typer af foreningskunder: Andelsboligforeninger, arbejdspladsklubber, sportsklubber, kultur- og støtteforeninger mv. Hver klub/forening har sine økonomiske udfordringer, men kendetegnet for vores samarbejde er, at vi skal være til fælles gavn for hinanden. Læs de korte interviews med vidt forskellige foreninger, som har vi har samarbejde med.

Læs interviews

 • Check

  Foreningen LEV

  Foreningen Lev er organiseret med en regn­skabs­af­de­ling og en se­kre­ta­ri­ats­chef, der træffer økonomiske beslutninger omkring den daglige drift. Ved større beslutninger indkaldes for­ret­nings­ud­val­get, og ved de helt store lån er ho­ved­be­sty­rel­sen med.

 • Check

  Brancheforeningen Emballagebranchen

  Em­bal­la­ge­bran­chen har 3.500 medlemmer fordelt på 31 afdelinger. Foreningen hører under fagforbundet 3F. Økonomien styres centralt fra Kampmannsgade i Købehavn. Leif Bjerregaard er foreningens kasserer. Formanden hedder Peter Andersen.

 • Check

  Haveforeningen Voldly

  David Therkildsen er formand for Haveforeningen Voldly i Gladsaxe, der består af 101 kolonihaver. Økonomien er sund, og haveforeningen lægger hver måned penge til side på en opsparing til store, kommende projekter.