Mød vores foreningskunder

Vi har en bred vifte af foreningskunder: Andelsboligforeninger, sportsklubber, kultur- og støtteforeninger mv. Hver forening har sine økonomiske behov, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger og relevant rådgivning til den enkelte forening. Læs de korte interviews med nogle af de foreninger, vi har hjulpet.

Sådan har vi hjulpet nogle af vores foreningskunder

 • Andelsboligforeningen

  I 2019 fik an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen et godt tilbud fra Arbejdernes Landsbank, der bl.a. omfattede foreningens realkreditlån fra en tidligere renovering af bl.a. hustage.

 • Haveforeningen Voldly

  Haveforeningen Voldly i Gladsaxe består af 101 kolonihaver. I Haveforeningen er der både plads til yngre og ældre koloniejere.

 • E/F Vestervænget

  Vestervænget er en ejerforening i Sydhavn, som indeholder 300 lejligheder. De to boligkarréer blev opført i 1935 af arkitekt P. Søgaard Petersen, der ville bygge gode boliger til arbejderne i København.

 • Foreningen LEV

  LEV er en 60 år gammel landsorganisation, der arbejder for bedre vilkår for udviklingshæmmede og deres pårørende. Arbejdernes Landsbank har været LEVs bank siden 1992.

 • Brancheforeningen Emballagebranchen

  Em­bal­la­ge­bran­chen har 3.500 medlemmer fordelt på 31 afdelinger. Foreningen hører under fagforbundet 3F. Arbejdernes Landsbank har haft Em­bal­la­ge­bran­chen som kunde siden år 2000.