Det siger vores foreningskunder

Vi har alle typer af foreningskunder: Andelsboligforeninger, arbejdspladsklubber, sportsklubber, kultur- og støtteforeninger mv. Hver klub/forening har sine økonomiske udfordringer, men kendetegnet for vores samarbejde er, at vi skal være til fælles gavn for hinanden. Læs de korte interviews med vidt forskellige foreninger, som har vi har samarbejde med.

Læs om nogle af de foreninger, som har vi har samarbejde med

 • Andelsboligforeningen

  I 2019 fik an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen et godt tilbud fra Arbejdernes Landsbank, der bl.a. omfattede foreningens realkreditlån fra en tidligere renovering af bl.a. hustage.

 • Haveforeningen Voldly

  Haveforeningen Voldly i Gladsaxe består af 101 kolonihaver. I Haveforeningen er der både plads til ældre koloniejere, der holder fast i ha­ve­tra­di­tio­nen uden moderne faciliteter, og yngre, der gerne vil have mere komfort.

 • E/F Vestervænget

  Vestervænget er en ejerforening i Sydhavn i København ved Vestre Kirkegård, som indeholder 300 lejligheder. De to boligkarréer blev opført i 1935 af arkitekt P. Søgaard Petersen, der ville bygge gode boliger til arbejderne i København.

 • Foreningen LEV

  LEV er en 60 år gammel landsorganisation, der arbejder for bedre vilkår for udviklingshæmmede og deres pårørende. Arbejdernes Landsbank har været LEVs bank siden 1992.

 • Brancheforeningen Emballagebranchen

  Em­bal­la­ge­bran­chen har 3.500 medlemmer fordelt på 31 afdelinger. Foreningen hører under fagforbundet 3F. Arbejdernes Landsbank har haft Em­bal­la­ge­bran­chen som kunde siden år 2000.