Bliv foreningskunde

Som foreningskunde hos os kan du være sikker på at samarbejde med en ansvarlig bank. Vi lægger stor vægt på personlig involvering.

En ansvarlig bank

Ansvarlighed er fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder. Vores rådgivning tager udgangspunkt i værdier og drømme, og vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og personlig involvering.

 • Bliv foreningskunde

  Skal din forening have ny bank? Vi er en bank, der tager udgangspunkt i dine værdier. Book et møde og hør mere om dine fordele som foreningskunde.

 • Legitimation

  Vi er som alle andre banker underlagt hvidvaskloven. Det betyder, at vi skal have legitimation på alle vores kunder og foreninger.

 • Det siger vores foreningskunder

  I Arbejdernes Landsbank har vi mange forskellige typer af foreningskunder. Læs interview med tre vidt forskellige foreninger, som vi har samarbejde med.

Bliv foreningskunde

Når I sender en ansøgning til os, har vi brug for, at disse blanketter er udfyldt:

Når blanketterne er udfyldt oploades de sammen med nedenstående an­søg­nings­for­mu­lar, hvor I også skal vedhæfte følgende dokumenter:

 • Vedtægter med tegningsregler
 • Seneste 2 ge­ne­ral­for­sam­lings­re­fe­ra­ter underskrevet af dirigent

For at blive oprettet som foreningskunde er det en betingelse, at den krævede dokumentation indleveres digitalt via denne formular.

Har du endnu ikke et CVR-nummer., skal feltet være tomt.
Det skal stemme overens med jeres vedtægter.

Vedhæft dine foreningsdokumenter

For at hjælpe med at få jeres anmodning behandlet, bedes I vedhæfte foreningens dokumenter.
Generalforsamlingsreferatet skal være underskrevet af dirigenten. Alternativt skal det være underskrevet af den samlede bestyrelse. Der skal vedhæftes de seneste to referater eller ét hvis det er fra en stiftende generalforsamling. Referatet skal være underskrevet af en dirigent.
Bemærk: De vedhæftede filer skal være i PDF format, og må ikke være større end 5 mb.

Forretningsomfangsskema*
Bestyrelsesoversigt*
Vedtægter*
Generalforsamlingsreferat 1*
Generalforsamlingsreferat 2
Regnskab og budget*
Administrationsaftale
Øvrige

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.