Bliv foreningskunde

Som foreningskunde hos os kan du være sikker på at samarbejde med en ansvarlig bank. Vi lægger stor vægt på personlig involvering.

En ansvarlig bank

Ansvarlighed er fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder. Vores rådgivning tager udgangspunkt i værdier og drømme, og vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og personlig involvering. Bliv kunde i en ansvarlig bank - bestil et møde og få mere information.

 • Handshake

  Bliv foreningskunde

  Skal din forening have ny bank? Vi er en bank, der tager udgangspunkt i dine værdier. Book et møde og hør mere om dine fordele som foreningskunde.

 • User

  Legitimation

  Vi er som alle andre banker underlagt hvidvaskloven. Det betyder, at vi skal have legitimation på alle vores kunder og foreninger.

 • User Group

  Det siger vores foreningskunder

  I Arbejdernes Landsbank har vi mange forskellige typer af foreningskunder. Læs interview med tre vidt forskellige foreninger, som vi har samarbejde med.

Ansøgningsformular

Udfyld venligst nedenstående an­søg­nings­for­mu­lar, og du vil blive kontaktet pr. mail hurtigst muligt.

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.