Bliv foreningskunde

Som foreningskunde hos os kan I være sikre på at samarbejde med en bank, der forstår jeres interesser og behov. Vi har mange års erfaring på foreningsområdet og rådgiver mange typer af foreninger.

En ansvarlig bank

Ansvarlighed er fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder. Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres konkrete behov, og vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde.

 • Foreningshåndbogen

  Foreningshåndbogen er en guide til jer, som planlægger at stifte en forening eller allerede er aktive i en eksisterende forening. I håndbogen finder I en række gode råd og anvisninger.

 • Legitimation

  Vi er som alle andre banker underlagt hvidvaskloven. Det betyder, at vi skal have legitimation på alle vores kunder - også vores foreningskunder.

 • Det siger vores foreningskunder

  I Arbejdernes Landsbank har vi mange typer af foreningskunder. Mød tre vidt forskellige foreninger, som vi har hjulpet.

Bliv foreningskunde

Når I ønsker at blive foreningskunde hos os, er der nogle informationer, vi skal have fra jer. Det giver os mulighed for at rådgive jer bedst muligt - fra første samtale. Når I har sendt in­for­ma­tio­ner­ne, kontakter vi jer.

Prisen for at blive oprettet som foreningskunde er 2.000 kr. Herefter vil der være et fast månedligt gebyr. Se vores prisliste.

Der er først nogle blanketter, I skal udfylde: For­ret­nings­om­fangs­ske­ma og be­sty­rel­ses­over­sigt. Dem kan I downloade her og vedhæfte længere nede:

Når I har udfyldt ovenstående blanketter, skal de uploades sammen med nedenstående an­søg­nings­for­mu­lar. Det er godt at have følgende dokumenter og informationer klar:

 • Vedtægter med tegningsregler (de teg­nings­be­ret­ti­ge­de kan få adgang til foreningens konto og netbank - hvis andre i bestyrelsen skal have samme adgang, skal det stå i jeres vedtægter)
 • Seneste 2 ge­ne­ral­for­sam­lings­re­fe­ra­ter, underskrevet af dirigent (kun ét referat, hvis det er fra en stiftende ge­ne­ral­for­sam­ling)
 • Regnskab og budget (skal kun uploades, hvis I er en: an­dels­bo­lig­for­e­ning, grun­de­jer­for­e­ning, ejerforening, vejlaug, gårdlaug, koloni- og haveforening)
Har du endnu ikke et CVR-nummer, kan du ansøge om et CVR-nr. hos www.cvr.dk.
Det skal stemme overens med jeres vedtægter.

Vedhæft dine foreningsdokumenter

For at hjælpe med at få jeres anmodning behandlet, bedes I vedhæfte foreningens dokumenter.
Generalforsamlingsreferatet skal være underskrevet af dirigenten. Alternativt skal det være underskrevet af den samlede bestyrelse. Der skal vedhæftes de seneste to referater eller ét hvis det er fra en stiftende generalforsamling. Referatet skal være underskrevet af en dirigent.
Bemærk: De vedhæftede filer skal være i PDF format, og må ikke være større end 5 mb.

Forretningsomfangsskema*
Bestyrelsesoversigt*
Vedtægter*
Generalforsamlingsreferat 1*
Generalforsamlingsreferat 2
Regnskab og budget*
Administrationsaftale
Øvrige

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.