Mastercard debit Business til foreninger

Som forening med frivillig ledelse kan I få et Mastercard debit Businnes som betalingskort. Kortet er et internationalt hæve- og betalingskort med flere fordele. Blandt andet er det sikret mod overtræk og kan bruges som betalingskort i både fysiske forretninger og på nettet.

Fordele ved Mastercard debit Business

Med Mastercard debit Business får jeres forening blandt andet mulighed for at:

  • hæve kontanter i pengeautomater
  • betale med på restauranter, i forretninger, hoteller mv. – kig efter Mastercard-logoet
  • handle med på internettet.

Det betyder, at I nemt og enkelt kan hæve og betale verden over, og samtidig spares tid og penge på administration, fordi antallet af udlæg bliver færre, ligesom det heller ikke er nødvendigt at bestille valuta i forbindelse med udlandsrejser.

I kan også bruge Mastercard debit Business til at handle på nettet. I den forbindelse har I mulighed for at bruge sik­ker­heds­løs­nin­gen ’Mastercard ID Check’’. Læs mere

Stor handlefrihed uden overtræk

Mastercard debit Business er sikret mod overtræk – der kan således ikke bruges flere penge, end der står på kontoen.

Hver gang kortet bruges, tjekkes elektronisk om det ønskede beløb står på kontoen – derfor intet overtræk uanset hvor i verden kortet benyttes. Benyttes AL-NetBank kan forbrug og reservationer følges her.

Der skal betales et mindre årligt kortgebyr. Prisen afhænger af korttypen, til gengæld giver kortet dig en stor handlefrihed. - Se aktuel pris nederst på siden.

Rejseforsikring, der dækker hele verden

Hvis jeres forening har brug for en rej­se­for­sik­ring, kan I sammen med Mastercard debit Business tegne en rej­se­for­sik­ring med en rigtig god dækning og til en fornuftig pris.

Rej­se­for­sik­rin­gen omfatter bl.a. af­be­stil­lings­for­sik­ring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Rej­se­for­sik­ring Betingelser Mastercard Business Standard, Gold og Platinum

Rej­se­for­sik­ring tilknyttet Mastercard Business Standard, Gold og Platinum pr. 1. februar 2024

Pro­duk­t­in­for­ma­tion Rej­se­for­sik­ring Mastercard Business

 

Hvem kan få et Mastercard debit Business?

Alle er­hvervsvirk­som­he­der, foreninger, faglige organisationer og almene boligselskaber/-organisationer, der er kunde i banken, og som opfylder vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed, kan få et Mastercard debit Business. Hvis I som forening ønsker et Mastercard debit Business, skal jeres vedtægter afspejle, at jeres teg­nings­be­ret­ti­get kan råde alene.

Sådan kan I få et Mastercard debit Business

Udfyld skemaet "Bestilling af Mastercard debit Business". De udfyldte skemaer sendes/afleveres til din AL filial.

Kort og godt - Mastercard debit Business FAKTA

Korttype