Opsparingskonto til foreninger

Hvis jeres forening har overskud på driftskontoen, kan I med fordel flytte den overskydende likviditet til en opsparingskonto – og få mere ud af pengene. Vi tilbyder en opsparingskonto med en attraktiv rente, hvor der hverken er krav om minimumsbeløb eller binding på det, I overfører. Desuden kan I frit overføre til og fra kontoen via netbank.

Godt at vide om vores opsparingskonto til foreninger

I Arbejdernes Landsbank kalder vi vores op­spa­rings­kon­to til foreninger for AL-FormueFlex. Med en AL-FormueFlex-konto har jeres forening mulighed for at spare op på en konto med en attraktiv indlånsrente og en række fleksible vilkår.

Da der er tale om en op­spa­rings­kon­to, kan I ikke tilknytte betalingskort til kontoen eller bruge den til at betale regninger. Til gengæld kan I altid hæve fra op­spa­rings­kon­to­en til at dække eventuelle (uventede) udgifter.

Sådan bestiller I kontoen
Hvad er fordelene ved AL-FormueFlex?
  • I kan frit indbetale på kontoen uden krav til beløbet.
  • I kan frit hæve fra kontoen.
  • Jeres penge er ikke bundet i en bestemt periode.
  • I får en attraktiv indlånsrente.
Se aktuelle rentesatser

Vil I oprette en opsparingskonto?

Hvis I vil oprette en AL-FormueFlex-konto eller høre mere om jeres muligheder med en op­spa­rings­kon­to, kan I kontakte os på 38 48 48 48. I kan også bestille kontoen ved at skrive en besked i netbank. 

Er I ikke foreningskunde i Arbejdernes Landsbank? Her kan I blive kunde.

Log på netbank og bestil

Bliv foreningskunde

Når I ønsker at blive foreningskunde hos os, er der nogle informationer, vi skal have fra jer. Det giver os mulighed for at rådgive jer bedst muligt - fra første samtale. Når I har sendt in­for­ma­tio­ner­ne, kontakter vi jer.

Prisen for at blive oprettet som foreningskunde er 2.000 kr. Herefter vil der være et fast månedligt gebyr. Se vores prisliste.

Der er først nogle blanketter, I skal udfylde: For­ret­nings­om­fangs­ske­ma og be­sty­rel­ses­over­sigt. Dem kan I downloade her og vedhæfte længere nede:

Når I har udfyldt ovenstående blanketter, skal de uploades sammen med nedenstående an­søg­nings­for­mu­lar. Det er godt at have følgende dokumenter og informationer klar:

  • Vedtægter med tegningsregler (de teg­nings­be­ret­ti­ge­de kan få adgang til foreningens konto og netbank - hvis andre i bestyrelsen skal have samme adgang, skal det stå i jeres vedtægter)
  • Seneste 2 ge­ne­ral­for­sam­lings­re­fe­ra­ter, underskrevet af dirigent (kun ét referat, hvis det er fra en stiftende ge­ne­ral­for­sam­ling)
  • Regnskab og budget (skal kun uploades, hvis I er en: an­dels­bo­lig­for­e­ning, grun­de­jer­for­e­ning, ejerforening, vejlaug, gårdlaug, koloni- og haveforening)
Har du endnu ikke et CVR-nummer, kan du ansøge om et CVR-nr. hos www.cvr.dk.
Det skal stemme overens med jeres vedtægter.

Vedhæft dine foreningsdokumenter

For at hjælpe med at få jeres anmodning behandlet, bedes I vedhæfte foreningens dokumenter.
Generalforsamlingsreferatet skal være underskrevet af dirigenten. Alternativt skal det være underskrevet af den samlede bestyrelse. Der skal vedhæftes de seneste to referater eller ét hvis det er fra en stiftende generalforsamling. Referatet skal være underskrevet af en dirigent.
Bemærk: De vedhæftede filer skal være i PDF format, og må ikke være større end 5 mb.

Forretningsomfangsskema*
Bestyrelsesoversigt*
Vedtægter*
Generalforsamlingsreferat 1*
Generalforsamlingsreferat 2
Regnskab og budget*
Administrationsaftale
Øvrige

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.