Netbank og Mobilbank for foreninger

Med AL NetBank og AL Erhverv får jeres forening et samlet overblik over foreningens økonomi, hvor I effektivt kan håndtere betalinger og afstemninger.

Muligheder i AL NetBank Erhverv

AL NetBank Erhverv giver et godt og effektivt overblik over foreningens økonomi og kan benyttes så godt som døgnet rundt.

Her kan du bl.a.: 

 • Se saldo og kon­to­be­væ­gel­ser
 • Overføre penge og betale regninger
 • Foretage Nem­kon­to­be­ta­lin­ger
 • Ekstra sikkerhed med to "underskrifter" på betalinger
 • Køb og salg af værdipapirer

 

 

Daglig beløbsgrænse i netbank

For at minimere risikoen for svindel på netbank er I som forening med frivillig ledelse omfattet af en beløbsgrænse på 100.000 kr. pr. dag.

Det betyder, at I maksimalt kan overføre et samlet beløb på 100.000 kr. om dagen – overførsler mellem egne konti er undtaget. Hvis jeres forening har behov for at overføre et større beløb, kan foreningens teg­nings­be­ret­ti­ge­de kontakte banken – så hjælper vi.

Forsikring

Det er muligt at tegne en forsikring, som dækker i forbindelse med indbrud i netbanken. Der er tale om en forsikring, der dækker tab som følge af indbrud i foreningens com­pu­ter­sy­ste­mer af tredjemand.

Som foreningskunde er det værd at overveje, om dette er en relevant løsning hos jer. Hos os har I mulighed for at tegne en forsikring hos Er­hvervs­sik­ring, som har et dybt kendskab til mange typer foreninger. Kontakt jeres rådgiver og hør mere om jeres muligheder.

Erhvervssikring for foreninger

Mobilbank

Tag banken med på farten

AL Erhverv er en gratis applikation til iPhone, iPad og Android-baserede smartphones og tablets.

Når du er på farten, kan du nemt og enkelt holde styr på foreningens økonomi - og nemt komme i kontakt med jeres rådgiver.

For at bruge appen skal foreningen have en aftale om AL Netbank Erhverv.

Sådan kommer du i gang med Mobilbank-appen

 1. Hent appen 'AL Erhverv' i App Store eller Google Play.
 2. Få adgang til mobilbank og opret en pinkode ved at gå i AL NetBank Erhverv > vælg Indstillinger > Adgang til Mobilbank.
 3. Log på i appen med dit 11-cifrede brugernummer*.
 4. Derefter logger du på med dit MitID til AL NetBank Erhverv (kun første gang).
 5. Nu kan du bruge appen på farten.

  *) Dit 11-cifrede brugernummer finder du AL NetBank Erhverv > vælg Indstillinger og så står det nederst i menuen, som du får vist.

Kontakt os