Netbank og Mobilbank for foreninger

Med AL Netbank og AL Erhverv får jeres forening et samlet overblik over foreningens økonomi, hvor I effektivt kan håndtere betalinger og afstemninger.

Muligheder i AL Netbank Erhverv

AL Netbank Erhverv giver et godt og effektivt overblik over foreningens økonomi og kan benyttes så godt som døgnet rundt.

Her kan du bl.a.: 

  • Se saldo og kon­to­be­væ­gel­ser
  • Overføre penge og betale regninger
  • Foretage Nem­Kon­to­be­ta­lin­ger
  • Ekstra sikkerhed med to "underskrifter" på betalinger
  • Køb og salg af værdipapirer
Log på Netbank Erhverv

Daglig beløbsgrænse i netbank

For at minimere risikoen for svindel på netbank er I som forening med frivillig ledelse omfattet af en beløbsgrænse på 100.000 kr. pr. dag.

Det betyder, at I maksimalt kan overføre et samlet beløb på 100.000 kr. om dagen – overførsler mellem egne konti er undtaget. Hvis jeres forening har behov for at overføre et større beløb, kan foreningens teg­nings­be­ret­ti­ge­de kontakte banken – så hjælper vi.

Forsikring

Det er muligt at tegne en forsikring, som dækker i forbindelse med indbrud i netbanken. Der er tale om en forsikring, der dækker tab som følge af indbrud i foreningens com­pu­ter­sy­ste­mer af tredjemand.

Som foreningskunde er det værd at overveje, om dette er en relevant løsning hos jer. Hos os har I mulighed for at tegne en forsikring hos Er­hvervs­sik­ring, som har et dybt kendskab til mange typer foreninger. Kontakt jeres rådgiver og hør mere om jeres muligheder.

Erhvervssikring for foreninger

Mobilbank - tag banken med på farten

AL Erhverv er en gratis applikation til iPhone, iPad og Android-baserede smartphones og tablets.

Når du er på farten, kan du nemt og enkelt holde styr på foreningens økonomi - og nemt komme i kontakt med jeres rådgiver.

For at bruge appen skal foreningen have en aftale om AL Netbank Erhverv.

Sådan kommer du i gang med Mobilbank-appen

  1. Hent appen 'AL Erhverv' i App Store eller Google Play.
  2. Få adgang til mobilbank og opret en pinkode ved at gå i AL Netbank Erhverv > vælg Indstillinger > Adgang til Mobilbank.
  3. Log på i appen med dit 11-cifrede brugernummer*.
  4. Derefter logger du på med dit MitID til AL Netbank Erhverv (kun første gang).
  5. Nu kan du bruge appen på farten.


*) Dit 11-cifrede brugernummer finder du AL Netbank Erhverv > vælg Indstillinger og så står det nederst i menuen, som du får vist.

Kontakt os