Foreninger med lønnet ledelse – sådan kan vi hjælpe jer

Hvis I driver en forening med lønnet ledelse, tilbyder vi jer de samme løsninger som vores erhvervskunder. I kan blandt andet oprette en erhvervskonto, der matcher jeres økonomi og behov, og I kan få personlig og relevant rådgivning af én af vores erhvervsrådgivere.

Hvad er en forening med lønnet ledelse?

Vi betragter en forening med lønnet ledelse som en forening med er­hvervs­lig­nen­de drift og lønnede ansatte. Foreninger, som er underlagt specifik lovgivning – såsom almene bo­lig­for­e­nin­ger og selvejende institutioner – betragter vi også som foreninger med lønnet ledelse.

Sådan kan vi hjælpe jer

Hvis jeres forenings ledelse er lønnet, tilbyder vi jer den samme rådgivning og de samme løsninger som vores erhvervskunder.

Som foreningskunde kan I få:

  • Personlig rådgivning af en er­hvervs­rå­d­gi­ver, der forstår jeres økonomi og kan spotte de løsninger, der er de rette for jer.
  • En erhvervskonto med de ydelser, I har brug for. Vi har 3 forskellige erhvervspakker, der matcher jeres forenings størrelse og økonomi.
  • Tilvalg af betalingskort. I kan vælge mellem 3 forskellige kortløsninger til både ind- og udland.
  • En fordelagtig for­sik­rings­løs­ning hos Er­hvervs­sik­ring, der har et dybt kendskab til mange typer foreninger.
  • En lang række andre ydelser, som I kan tilvælge efter behov.
Kontakt os på 38 48 48 48 og hør mere

Har jeres forening frivillig ledelse?

Hvis I driver en forening med frivillig ledelse, tilbyder vi jer nogle let forståelige løsninger, der hjælper jer med at administrere jeres forenings økonomi.