Mastercard debit Business til foreninger

Mastercard debit Business er et internationalt hæve- og betalingskort, der kan benyttes i Danmark og i resten af verden

Fordele ved Mastercard debit Business

Med Mastercard debit Business får din forening flere fordele blandt andet mulighed for at:

  • hæve kontanter i pengeautomater
  • betale med på restauranter, i forretninger, hoteller mv. – kig efter Mastercard-logoet
  • handle med på internettet.

Det betyder, at du og dine medarbejdere nemt og enkelt kan hæve og betale verden over, og samtidig spares tid og penge på administration, fordi antallet af udlæg bliver færre, ligesom det heller ikke er nødvendigt at bestille valuta i forbindelse med udlandsrejser.

I kan også bruge Mastercard debit Business til at handle på nettet. I den forbindelse har I mulighed for at bruge sik­ker­heds­løs­nin­gen ’Mastercard ID Check’’. Læs mere

Stor handlefrihed uden overtræk

Mastercard debit Business er sikret mod overtræk – der kan således ikke bruges flere penge, end der står på kontoen.

Hver gang kortet bruges, tjekkes elektronisk om det ønskede beløb står på kontoen – derfor intet overtræk uanset hvor i verden kortet benyttes. Benyttes AL-NetBank kan forbrug og reservationer følges her.

Der skal betales et mindre årligt kortgebyr. Prisen afhænger af korttypen, til gengæld giver kortet dig en stor handlefrihed. - Se aktuel pris nederst på siden.

Rejseforsikring, der dækker hele verden

Hvis du og dine medarbejdere i foreningen har brug for en rej­se­for­sik­ring, kan du sammen med Mastercard debit Business tegne en rej­se­for­sik­ring med en rigtig god dækning og til en fornuftig pris.

Rej­se­for­sik­rin­gen omfatter bl.a. af­be­stil­lings­for­sik­ring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

 

Hvem kan få et Mastercard debit Business?

Alle er­hvervsvirk­som­he­der, foreninger, faglige organisationer og almene boligselskaber/-organisationer, der er kunde i banken og som opfylder vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed, kan få et Mastercard debit Business.

Sådan fås et Mastercard debit Business

Udfyld skemaet "Bestilling af Mastercard debit Business" – udfyld et pr. medarbejder. De udfyldte skemaer sendes/afleveres til din AL-filial

Kort og godt - Mastercard debit Business FAKTA

Korttype

Læs også