Foreningspakke Basis

Foreningspakke Basis er en fleksibel bankløsning til foreninger med frivillig ledelse. Vores basispakke dækker de mest basale behov, så I nemt kan håndtere den økonomiske drift af jeres forening. Hvis jeres bankbehov ændrer sig, kan I altid tilkøbe ydelser eller skifte til en anden pakke.

Hvad får I med en Foreningspakke Basis?

Med Foreningspakke Basis får I dækket jeres forenings mest basale bankbehov. Der er tale om en fleksibel bankløsning, hvor I kan tilkøbe ekstra ydelser, så I kun betaler for det, I har brug for. Desuden kan I gratis skifte til Foreningspakke Medium, hvis jeres behov ændrer sig.

Pakkeindhold og pris:
  • Netbank med op til 2 brugeradgange
  • Mobilbank med op til 2 brugeradgange
  • 10 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/og mobilbank
  • Pris 100 kr. om måneden
Kontakt os og hør mere

Er I en forening med lønnet ledelse?

Hvis I er en forening med lønnet ledelse, tilbyder vi jer en erhvervskonto. Vi har 3 forskellige erhvervspakker, så I kan få en løsning, der matcher jeres behov.

Hvilke ydelser kan I tilkøbe?

Med Foreningspakke Basis har I mulighed for at tilkøbe en række ydelser – blandt andet:

  • Betalingskort: Mastercard debit Business
  • Ekstra brugeradgang til netbank
  • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel
  • FI-kreditor: Løsning til at modtage betaling fra medlemmer
Se alle tilkøbsydelser

Foreningspakke Medium

Hvis Foreningspakke Basis ikke dækker jeres bankbehov, kan I vælge Foreningspakke Medium. Her får I blandt andet flere brugeradgange til netbank og en løsning til at modtage betaling fra jeres medlemmer.

Bliv ringet op og hør mere om jeres muligheder

Vi ringer jer gerne op for at tale om de muligheder og løsninger, der er gode for jeres forening. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi jer inden for to hverdage.

Har du endnu ikke et CVR-nr., skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.