Mastercard World Elite

Mastercard World Elite er et eksklusivt kreditkort i sort børstet stål, som tilbydes udvalgte kunder. Kortet giver dig en række særlige fordele - bl.a. adgang til lounges i lufthavne verden over, en omfattende rejseforsikring og købssikring. Derudover får du en eksklusiv Concierge Service, som kan hjælpe dig med næsten alt døgnet rundt både hjemme og i udlandet.

Særlige fordele med Mastercard World Elite

 • LoungeKey

  Du får gratis adgang til mere end 1.100 lounges i lufthavne verden over.

 • Concierge Service

  Du får hjælp til reservation af flybilletter og hotel eller planlægning af udflugter og andre oplevelser.

 • Udvidet rejseforsikring

  Du får en omfattende rejseforsikring, som dækker dig og din familie på rejser i hele verden.

 • Købssikring

  Med kortet følger en købssikring, der dækker elektronik og hårde hvidevarer betalt med kortet.

Eksklusivt design i metal

Med et Mastercard World Elite får du et kort, hvor der er lagt vægt på designet ned til mindste detalje. Kortet er femstillet i rustfrit stål og vejer 18 gram.

Mastercard World Elite

Dine muligheder med kortet

Mastercard World Elite er et eksklusivt kreditkort, som kan bruges i butikker og pengeautomater i hele verden og til handel på nettet.

Det maksimale forbrugsbeløb inkl. kon­tant­hæv­nin­ger er 200.000 kr. pr. løbende 30 dage, og du kan hæve op til 12.000 kr. i kontanter pr. dag (dog maksimalt 60.000 kr. pr. løbende 30 dage). Kortet giver dig en rentefri kredit på dine køb i op til 45 dage. 

Der kan udstedes familiekort til ægtefælle, samlever eller hjemmeboende børn over 18 år.  Se priser for Mastercard World Elite


Mere end blot et kreditkort

Med kortet følger en række særlige fordele - bl.a. udvidet rej­se­for­sik­ring og købssikring, LoungeKey, som giver direkte adgang til lounges i lufthavne verden over, og Congierge Service, som kan hjælpe dig med alt lige fra booking af flybilletter til planlægning af udflugter. 

Samtidig får du et kort, som er designet med ekstremt fokus på detaljen og har al den kontaktløse funktionalitet, du har brug for.

Brugerregler for Mastercard World Elite

Vidste du, at...

... du nemt og hurtigt kan spærre dit kort i mobilbanken, hvis det bliver væk - og åbne det igen, hvis det dukker op.

 

Sådan gør du:

 1. Åbn AL-bank appen
 2. Tryk på mere i bunden og vælg kort
 3. Vælg det kort, du ønsker at spærre og tryk på spær kort
Spær kort

Ekstra fordele med Mastercard World Elite

 • Airport Security Fast Track
  Undgå kø og kom hurtigere igennem lufthavnen med dit Mastercard World Elite. Gratis og ubegrænset brug af Fast Track. Læs mere
 • Bliv gratis medlem af Mastercard Priceless
  Bliv gratis medlem af Mastercards fordelsprogram Priceless og få adgang til et bredt udvalg af tilbud og rabatter på restauranter, hoteller og meget mere. Læs mere 

 

Se også