Nyd rejsen med LoungeKey

Med LoungeKey får du direkte adgang til mere end 1.100 lounges i lufthavne verden over. Til dit Mastercard World Elite i Arbejdernes Landsbank er der automatisk tilknyttet 10 gratis adgange, som du kan vælge at bruge selv eller sammen med gæster.

Personer i lounge i lufthavn

Sådan kommer du i gang

Så snart du har aktiveret dit Mastercard World Elite, kan du bruge kortet til at gå i loungen. Du behøver altså ikke foretage dig yderligere for at aktivere LoungeKey og benytte dine loungeadgange. 

LoungeKeys hjemmeside kan du oprette din brugerprofil med dit kreditkort. Når du skal oprette dig som bruger, vil der ske en reservation på 1 USD, men beløbet bliver ikke trukket. Dette sker blot for at verificere kortet. På reservationen vil der stå "Airport Lounge visit".

Du kan downloade appen LoungeKey, som giver dig al den nødvendige information om lounges - bl.a. hvor de er placeret, og hvilke faciliteter der er til rådighed. 

Via LoungeKey appen er der også mulighed for "kontaktløs" indgang til lounges ved brug af en digital QR kode, som kan scannes ved indgangen som alternativ til brug af kortet. Derudover er der adgang til særlige rabatter på restauranter i lufthavne verden over via vouchers i appen.

Spørgsmål og svar om adgang til lounges
Spørgsmål og svar om LoungeKey appen
Se også