Er Private Banking noget for dig?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af nedenstående ting, så kan det være, at Private Banking er noget for dig. Sammen løser vi økonomiske udfordringer, som kan dukke op i løbet af livets mange faser. Ved du eksempelvis, hvem der skal arve dig?

Private Banking er for dig som:
  • Har en kompleks økonomi
  • Har egen virksomhed
  • Har en investerbar formue på 2,5 mio. kr. eller derover
  • Har overblik over din formue nu, og når du vil trække dig tilbage
Private Banking for virksomhedsejere

Private banking relevant for flere familier

Private banking er blevet en efterspurgt vare i bankerne. Hos Arbejdernes Landsbank strømmer nye kunder til for at få en sparringspartner, der evner at favne hele familiens økonomi og lægge en plan, der rækker frem i tiden. En af familierne er et ægtepar fra Sønderjylland, der driver VVS-firma med 7 ansatte.

Kontakt os

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.