Airport Security Fast Track

Undgå kø og kom hurtigere igennem lufthavnen. Med dit Mastercard World Elite får du ubegrænset brug af Fast Track.

Sådan kan du bruge Fast Track

Med dit Mastercard World Elite får du gratis og ubegrænset brug af Airport Security Fast Track i en lang række europæiske lufthavne - herunder Københavns Lufthavn, som snart bliver en del af programmet.

Rejser du sammen med din familie og/eller venner, kan du betale for dem via appen Mastercard Travel Experiences. Prisen kan svinge lidt fra lufthavn til lufthavn, men er ca. 6 € pr. person pr. Fast Track.

I appen kan du også finde detaljeret information om hver lufthavns Fast Track - bl.a. pris, alder på børn uden betaling, og i hvilke lufthavne det er tilgængeligt.

Hent app

Hent appen Mastercard Travel Experiences i App Store og på Google Play:

I appen eller på Mastercards hjemmeside kan du oprette din brugerprofil med dit kreditkort. Når du skal oprette dig som bruger, vil der ske en reservation på 1 EUR, men beløbet bliver ikke trukket. Dette sker blot for at verificere kortet. På reservationen vil der stå "DragonPass International".

Book adgang på forhånd

OBS: Når man booker til sig selv, og ikke har andre med, vil der blive vist en pris, men på sidste side inden godkendelse vil der stå 0,00 EUR.

  1. Book din adgang til Fast Track på forhånd via appen eller Mastercards hjemmeside.
  2. Brug dine gratis Fast Track-rejser eller betal med dit Mastercard, hvis du har gæster med.
  3. Modtag din e-billet på mail eller i appen og vis den i Airport Fast Track-banen.​
Mastercards hjemmeside

Se også