Gå til indhold PrivatErhvervDigital signering Gå til navigation
Log på med NemID
Gå til netbank

Netbanken har fået nyt udseende

Vi har ændret designet i Netbank Privat, så du får lettere adgang til de områder, du bruger mest, og bedre overblik over dine muligheder som kunde. 

Indholdet og funktionerne i den nye netbank er de samme som i den gamle, men flere af funktionerne har fået en ny placering, og enkelte funktioner har vi valgt helt at fjerne. Det gælder fx Udbakke, som kun få kunder har anvendt. 

Har du spørgsmål så brug Find hjælp, som du finder i venstremenuen, når du er logget ind.


26/10: Beløbsgrænse 100.000 kr. pr. dag

For at skabe øget sikkerhed og minimere den potentielle risiko for netbank-svindel har vi indført en daglig beløbsgrænse på 100.000 kr. for alle private kunder, der overfører til en ekstern konto.

I praksis betyder det, at du maksimalt kan overføre et samlet beløb pr. dag på 100.000 kr. I beløbet indregnes ikke overførsler til egne konti og fuldmagtskonti.

Har du behov for at overføre et større beløb, kan du kontakte din filial eller rådgiver.


Udlevering af bruger-id og adgangskoder

Vi oplever desværre med mellemrum, at svindlere kontakter vores kunder via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Arbejdernes Landsbank. Målet for svindlerne er at få afgang til din netbank.

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil ALDRIG bede dig udlevere dit bruger-ID eller dine adgangskoder. Giv derfor ikke disse personlige oplysninger til nogen.


 Log på med NemID 

Du skal altid bruge dit NemID-nøglekort eller nøgleapp, når du logger på din netbank - også selvom du bare skal tjekke saldoen på din konto. Det skyldes EU-sikkerhedskrav. Husk, at du med NemID nøgleapp’en, nemt og hurtigt kan få NemID-nøgler direkte på din mobiltelefon, hvis du ikke lige har nøglekortet af pap ved hånden.

I mobilbanken er det kun første gang, du logger på den nyeste version, at du bliver bedt om at bruge NemID. Derefter kan du logge ind, som du plejer - med Touch ID, Face ID eller 4-cifret kode.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening