Gå til indhold Gå til navigation

Ny ’Udbakke’ i Netbank Erhverv: Bedre overblik over betalinger

Den 14. marts bliver det nemmere at betale regninger og overføre penge i Netbank Erhverv. Vi lancerer en ny ’Udbakke’ til betalinger som erstatning for ’Kuverter’. I ’Udbakken’ får du overblik over alle betalinger, og her kan du håndtere betalinger på tværs af kunder og konti.

  • Alle betalinger har en status – du kan hurtigt se, hvilke betalinger, du kan godkende, og om betalinger er godkendt, delvist godkendt eller mangler godkendelse.
  • Du kan godkende flere betalinger på én gang eller prioritere, hvilke betalinger der skal godkendes.
  • Du får bedre søgning og flere visningsmuligheder end tidligere. En udvidet søgefunktion gør det let at filtrere og finde præcis de betalinger, du ønsker at behandle eller har behandlet.

Ryd op i ubehandlede kuverter inden den 14. marts

Når den nye ’Udbakke’ introduceres den 14. marts, er det ikke længere muligt at oprette nye betalinger til kuverter. Det er dog stadig muligt at godkende tidligere oprettede kuverter og slette dem i en kort periode efter.

Hvis du har ubehandlede kuverter, anbefaler vi dig at rydde op i dem inden den 14. marts. Sidste chance for at gøre noget ved ubehandlede kuverter er den 10. april, og herefter vil du alene kunne se ’Historiske kuverter’. Efter den 22. maj lukker vi funktionen ’Kuverter’.

Introduktionsvideo

Du har mulighed for at se en kort introduktionsvideo til Udbakken, og vi har samlet en række spørgsmål og svar.
______________________________________

Information om netsikkerhed

Opgrader din viden: Sikker på nettet
Sikkerhed i netbanken
5 gode råd om personlige data

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening