Nyd rejsen med LoungeKey

Nyd rejsen med LoungeKey

 

Med LoungeKey får du direkte adgang til mere end 1.100 lounges i lufthavne verden over. Til dit Mastercard World Elite i Arbejdernes Landsbank er der automatisk tilknyttet 10 gratis adgange, som du kan vælge at bruge selv eller sammen med gæster.

Sådan kommer du i gang

Så snart du har aktiveret dit Mastercard World Elite, kan du bruge kortet til at gå i loungen. Du behøver altså ikke foretage dig yderligere for at aktivere LoungeKey og benytte dine loungeadgange. 

LoungeKeys hjemmeside kan du oprette din brugerprofil med dit kreditkort. Når du skal oprette dig som bruger, vil der ske en reservation på 1 USD, men beløbet bliver ikke trukket. Dette sker blot for at verificere kortet. På reservationen vil der stå "Airport Lounge visit". 

Du kan downloade appen LoungeKey, som giver dig al den nødvendige information om lounges - bl.a. hvor de er placeret, og hvilke faciliteter der er til rådighed. 

Via LoungeKey appen er der også mulighed for "kontaktløs" indgang til lounges ved brug af en digital QR kode, som kan scannes ved indgangen som alternativ til brug af kortet. Derudover er der adgang til særlige rabatter på restauranter i lufthavne verden over via vouchers i appen.

Spørgsmål og svar om adgang til lounges

 • Hvordan fungerer LoungeKey?

  Med LoungeKey tilknyttet dit Mastercard World Elite får du adgang til mere end 1.100 lounges i lufthavne over hele verden.

  Når du ønsker at besøge en lounge, henvender du dig til personalet ved indgangen, og oplyser, at du har LoungeKey på dit kort. Personalet indlæser dit Mastercard World Elite i kortterminalen, hvorefter du får adgang til loungen.

  LoungeKey kræver, at du medbringer dit fysiske kort. Du kan ikke få adgang til lounges med kortet på mobilen.

  LoungeKey er automatisk tilknyttet dit kreditkort, og så længe du sørger for, at dit kreditkort er aktivt, behøver du ikke aktivere funktionen yderligere – heller ikke hvis du får nyt kort.

 • Hvor mange loungeadgange har jeg?

  Du har 10 gratis besøg om året, som du frit kan bruge selv eller sammen med gæster. Dit forbrug nulstilles hvert år den 1. januar, så du igen har det fulde antal loungeadgange.

  Familiekortholder vil automatisk også have adgang til LoungeKey. Vær dog opmærksom på, at familiekortholderen bruger af de 10 gratis besøg, der samlet set er til rådighed. 

 • Hvordan får jeg en gæst med i loungen?

  Hvis du ønsker at tage gæster med i loungen, giver du personalet besked herom, og så bliver dit kort indlæst flere gange – én gang for hver person. På den måde bliver det automatisk registreret, at du bruger et ekstra besøg på gæster.

 • Hvilke lounges har jeg adgang til?

  På LoungeKeys hjemmeside og i LoungeKey appen kan du altid logge ind og finde alle de lounges, som du har adgang til. I Københavns Lufthavn får du adgang til Aviator - og Aspire loungen i terminal 2 samt Eventyr- og Primeclass Loungen i terminal 3.

 • Hvad sker der, når jeg har brugt alle mine gratis adgange?

  Uanset hvor mange loungebesøg du har brugt, kan du altid få adgang til lounges med dit Mastercard World Elite, så længe kortet ikke er spærret. Hvis du har brugt dine gratis loungebesøg, bliver yderligere besøg automatisk faktureret direkte på dit kort.

 • Hvor mange adgange har jeg brugt?

  På LoungeKeys hjemmeside kan du logge ind på din profil, og løbende holde styr på, hvor mange adgange, du har brugt.

 • Hvad koster ekstra loungebesøg?

  Det koster 150 kr. pr. besøg pr. person

Spørgsmål og svar om LoungeKey appen

 • Hvor finder jeg LoungeKey appen?

  LoungeKey appen kan downloades i App Store eller Google Play. I appen logger du ind på din personlige profil, hvor du finder al nødvendig hjælp og information om lounges.

 • Hvordan kommer jeg i gang med at bruge appen?

  Første gang du går ind på appen eller på LoungeKeys hjemmeside, opretter du din brugerprofil med dit kreditkort. Følg vejledningen og bekræft med en personlig kode, som du fremover skal bruge, når du logger ind. Du bruger samme brugernavn og kodeord i appen og på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan skrive æ, ø og å i dit navn, når du opretter dig i appen eller på hjemmesiden.

 • Hvad kan jeg bruge appen til?
  • Få overblik over alle tilgængelige lounges og de dertilhørende faciliteter. Med appen kan du nemt administrere og gemme dine favoritlounges.
  • Hvis du giver appen tilladelse til at bruge din lokalitet, hjælper den dig til hurtigt at finde den nærmeste lounge.
  • Du kan se loungens konkrete placering i lufthavnen, så du nemt kan finde vej
  • Du kan bruge appen både online og offline
  • Se hvor mange besøg du har brugt, samt hvor mange du har tilbage
  • Generere en QR kode der muliggør ”kontaktløs” adgang til lounges
  • Tilgå særlige rabatter på restauranter i lufthavne verden over