Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Kunderådgiver service

Kunderådgiver service

Mød kunderådgiver service Susanne Stenlund, filialen i Taastrup.

Jeg har altid fået lov til at gøre det, jeg gerne vil og brænder for

Egentlig ville Susanne Stenlund gerne have uddannet sig for mange år siden. Men hun fik bare aldrig gjort noget ved det. Heldigvis er det aldrig for sent at uddanne sig i Arbejdernes Landsbank. Derfor tog kunderådgiver service Susanne Stenlund, 57, den grundlæggende finansielle uddannelse (GFU) for et par år siden.

- Jeg burde have taget uddannelsen for lang tid siden, men sprang først på i en sen alder, og banken har givet mig stor opbakning. Hvis man vil, er her alle muligheder for at uddanne sig - og det er uanset, hvilken alder man har. Min chef har skubbet på og har set nogle muligheder i mig. Jeg har følelsen af, at jeg sagtens kan blive ved med at vokse, selv om jeg har været her i 31 år.

- Jeg har altid fået lov til at gøre det, jeg gerne ville og brændte for. Som kunderådgiver service har jeg fået mulighed for at sidde med store opgaver og projekter. Jeg er aldrig blevet sat i bås, og det har ikke bremset mig, at jeg først begyndte at efteruddanne mig, efter jeg var fyldt 50. Jeg har altid fået lov til at brede mig, og min mangeårige erfaring har også gjort, at jeg er blevet involveret i mange ting, som jeg ikke havde troet, at kunderådgivere service ellers ville være en del af.

- Det bedste ved mit job er, at der sker så meget forskelligt. En stor del af min dag går med at tage imod kunderne, når de kommer ind i banken. Jeg hjælper dem til rette, jeg rådgiver på et overordnet plan, og så betjener jeg kassen. Som kunderådgiver service bruger jeg også en del tid på at lave beregninger for rådgiverne. Jeg har desuden været en del af et projekt, som sigter imod at få flere foreningskunder i vores filial. Derfor arbejder jeg målrettet med foreninger og har blandt andet en fodboldklub som kunde.

Min hverdag er enormt uforudsigelig, og jeg får hele tiden nye oplevelser. Samtidig har jeg en god, fast base i nogle fantastiske kolleger, som jeg kan sparre med. I Arbejdernes Landsbank har vi en sjælden følelse af tryghed. Mange, jeg kender fra andre banker, sidder med en konstant usikkerhed og frygter, hvad der vil ske. Sådan har vi det slet ikke. Vi glæder os derimod til fremtiden.

Susanne Stenlund har fejret sit 25-års jubilæum i Arbejdernes Landsbank. I nu 31 år har den engagerede kundemedarbejder været i banken, og ikke én dag har været mage til den forrige for Susanne Stenlund, der altid har fået udvidet sine muligheder og ansvarsområder i Arbejdernes Landsbank. I dag sidder hun i bankens filial i Taastrup.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening