Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Børnefamilier: Tag med til MotorikMagi

Børnefamilier: Tag med til MotorikMagi

24. september 2018
Gå til nyhedsoversigt

I Arbejdernes Landsbank er vi gået sammen med magasinet og onlineuniverset Vores Børn om at sætte fokus på mere motorik i hverdagen. Men hvordan får man lige mere leg og bevægelse ind i en allerede travl hverdag? Svaret er MotorikMagi.

Tag med og bliv inspireret, når vi sammen med Vores Børn i efterårsferien inviterer til MotorikMagi i København, Vejle og Aarhus.

Tips og tricks til hverdagen

MotorikMagi er et motorisk arrangement for forældre med børn på 1-6 år. Sammen med dit barn vil du komme med på en motorisk rejse, og forhåbentlig vil I gå hjem med masser af gode ideer til, hvordan I kan bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål – uden at det behøver at tage ekstra tid.

Videoen kan ikke afspilles, da du ikke har tilladt brug af cookies.

I løbet af de knap to timer, som jeres tur varer, vil dit barn blive udfordret på en sjov og legende måde. Rundt i hallen vil der være forskellige stationer med aktiviteter og motoriske udfordringer, som dit barn skal klare sig igennem. Ved stationerne får I tips, tricks og inspiration til, hvordan I kan inkludere mere motorisk leg i hverdagen – kan I fx stå på et ben og børste tænder?

Motorik styrker også hjernen

Vi ved fra undersøgelser, at børns motoriske udvikling går hånd i hånd med indlæringsevnen. Jo bedre motorik, jo bedre indlæring. Derfor er det vigtigt, at der i hverdagen er fokus på at give børn de bedste rammer for at udvikle sig motorisk. Som en hjælp har Vores Børn udviklet konceptet MotorikMagi i samarbejde med møbelproducenten bObles og en række eksperter på børneområdet – bl.a. en børnefysioterapeut, ernæringsekspert og sundhedsplejerske. Konceptet er bygget op omkring tre grundelementer: sansestimuli, nærvær og nysgerrighed, og giver inspiration til motorisk leg og bevægelse i hjemmet på en nem og sjov måde. Læs mere om MotorikMagi 

Tilmeld dig her

For at komme gratis med til arrangementet skal du indtaste billetkode [ALbank]