Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Udvidet dækning på rejseforsikring på AL-MasterCard

Udvidet dækning på rejseforsikring på AL-MasterCard

19. juli 2016
Gå til nyhedsoversigt

På baggrund af torsdagens tragiske terrorangreb i Nice har Arbejdernes Landsbank i samarbejde med If Forsikring valgt at udvide dækningen på rejseforsikringen på AL-MasterCard. Dette gør vi og If Forsikring, selv om Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til eller ophold i Nice.

For kortholdere, som befinder sig i Nice, og som ønsker at rejse hjem før tid, udvider vi rejseforsikringen på vores AL-MasterCard og dækker de ekstraudgifter, som denne rejseafbrydelse koster.

Kortholdere med et AL-MasterCard med tilknyttet rejseforsikring, som står og skal rejse til Nice, men ikke ønsker at tage dertil nu, kan benytte deres afbestillingsdækning. Rejsen skal være købt før angrebet, og udvidelsen gælder foreløbigt for rejser med afrejse til Nice i perioden 15. juli 2016 til og med 22. juli 2016.

Kortholderne skal i første omgang kontakte deres rejse-/flyselskab. Kan de ikke hjælpe, skal kortholderne kontakte If Forsikring på telefon +45 70 13 13 34.

Denne udvidelse gælder foreløbigt til og med den 22. juli 2016.

If Forsikring opdaterer løbende vilkårene omkring den ekstraordinære udvidelse af forsikringsdækningen på deres hjemmeside www.if.dk/mastercard.