Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Stadig ferie? Sådan får du mest ud af pengene

Stadig ferie? Sådan får du mest ud af pengene

3. august 2016
Gå til nyhedsoversigt

Det er dyrt at holde sommerferie. For en familie på fire personer kan en uges charterferie sydpå nemt løbe op i 25.000 kr. i højsæsonen. Der skal da også være plads til at skeje lidt ud på ferien - bare man ikke gør det med hovedet under armen…

»Man tænker måske ikke lige så meget over det, når man svinger kortet eller betaler med euro i Spanien eller Grækenland. Men hvis man gør en indsats, kan man faktisk godt spare en del penge," siger privatøkonom Brian Rasmussen.

Tjek priserne hjemmefra

Han anbefaler at undersøge forskellige priser på feriedestinationen grundigt på nettet inden afrejse.

»Med lidt research hjemmefra, så får du en ide af prisniveauet, og den viden er god at have, når du står og skal tage stilling til køb og priser dernede. Nogle ting kan man også vælge at booke hjemmefra, fx billeje eller udflugter,” siger Brian Rasmussen.

Læg et budget

””Noget af det, vi oftest hører fra vores kunder, er, at man får rigtig meget ud af at lægge et budget for hele sommerferien – og prøver på at holde det. Så er der en vis sandsynlighed for, at omkostningerne ikke stikker af. Man kan blandt andet kigge lidt på, hvad man har brugt de tidligere år. Det er en god rettesnor,” siger Brian Rasmussen.