Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Arbejdernes Landsbank og Codan i nyt samarbejde for erhvervskunder

Arbejdernes Landsbank og Codan i nyt samarbejde for erhvervskunder

Godt 11.000 erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank vil få adgang til forsikring og rådgivning om risici gennem et nyt samarbejde med Codan. Aftalen understreger begge virksomheders strategier om at stå stærkt blandt de små og mellemstore danske virksomheder.

Med det nye samarbejde får Arbejdernes Landsbank sammen med Codan mulighed for at spænde det bedst mulige sikkerhedsnet ud under sine mange små og mellemstore erhvervskunder.

”Vi ønsker, at vores kunder bliver sikret bedst mulig, og her har vi vurderet, at Codans erhvervsforretning med sin erfaring og ekspertise i forhold til små og mellemstore virksomheder var det rigtige match for os. Desuden har Codan nogle særlige dækninger, der er interessante for vores kunder. Det gælder for eksempel ved indbrud i netbank. Desuden er de et af de eneste forsikringsselskaber, der dækker virksomheder for tabt omsætning i forbindelse med sygdom – noget der kan ramme særligt små, ejerledede virksomheder meget hårdt,” forklarer Kåre S.M. Breinholt, erhvervsdirektør hos Arbejdernes Landsbank.

Derudover har det været vigtigt for Arbejdernes Landsbank at der er godt styr på risikovurderingen for deres mange erhvervskunder.

”Vi har lagt stor vægt på, at Codan proaktivt revurderer alle deres erhvervskunders dækninger med et årligt forsikringstjek, så vi kan være sikre på, at deres forretning altid er sikret bedst muligt,” siger Kåre S.M. Breinholt.

Aftalen giver ligeså god værdi hos Codan, der nu får mulighed for yderligere at styrke sin position blandt små- og mellemstore virksomheder via Arbejdernes Landsbanks seks erhvervscentre og 18 erhvervsfilialer i hele landet.

”Vi ser et stort potentiale, fordi vi ved, at Arbejdernes Landsbank i forvejen har en god rådgivende dialog med kunderne – som forsikring vil være en naturlig forlængelse af. Vi ser desværre at mange af de små og mellemstore virksomheder er underforsikrede eller helt mangler essentielle forsikringer og dermed står uden et reelt sikkerhedsnet under deres forretning. Det kan være afgørende for en virksomhed, at have forsikringerne i orden, så derfor ser vi frem til nu at kunne give Arbejdernes Landsbanks kunder mulighed for at få deres forsikringer set igennem,” forklarer Monica Diaz, der er direktør for Mindre Erhverv hos Codan.

Hos Codan lægger Monica Diaz samtidig vægt på synergien i, at begge parter ønsker at være tæt på kunderne. For eksempel er det vigtigt for Arbejdernes Landsbank at møde sine kunder fysisk og være en tæt sparringspartner for dem, hvilket matcher Codans tilgang.