Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation

Det spørger kunderne os om i januar

I starten af januar får vi rigtig mange henvendelser fra vores kunder, som typisk har spørgsmål til deres årsoversigt, kontoudtog, pensionsordning eller præmien på deres Letsikringer. Vi har samlet nogle af de hyppigste spørgsmål og svar herunder.

Q&A

Q: Kan jeg stadig nå at indbetale til min pensionsordning?

A: Det er for sent at indbetale på din pensionsordning, hvis din indbetaling skal vedrøre 2016. Indbetalinger, du foretager nu, vil vedrøre 2017. Hvis der er sket en fejl, så skal du kontakte SKAT og få deres tilladelse til, at din indbetaling kan ske med virkning for 2016 og derefter kontakte os.

Q: Hvad er det for en præmie på Letsikringer (pensionsforsikring), som jeg skal betale nu?

A: Du har en forsikringsdækning, som du har tegnet hos os. Du kan finde flere informationer om din Letsikring i din netbank under punktet ”Pension og forsikring”. Vælg ”Letpension” og derefter ”Aftaler”

Q: Hvornår kommer min årsoversigt og/eller kontoudtog?

A:

Kontoudtog:
Kontoudtog til alle kunder bliver dannet om natten mellem den 30 og 31. december og bliver derefter afleveret til e-Boks og PostNord. Du vil formentlig kunne se kontoudtogene i e-Boks allerede den 2. januar.

Årsoversigter:

  1. Kunder uden depot – årsoversigten dannes om natten mellem den 30. og 31. december og bliver derefter afleveret til e-Boks og PostNord.
    Du vil formentlig kunne se årsoversigten i e-Boks allerede den 2. januar.
  2. Kunder med depot – årsoversigten dannes omkring midten af januar og bliver derefter sendt til e-Boks og PostNord.

Q: Hvorfor skal jeg pludselig betale gebyr for hævninger på min FormueFlex?

A: Du kan foretage 6 gratis hævninger på din FormueFlex om året. Ønsker du at foretage hævninger derudover, koster det kr. 20 pr. gang.

Q: Er der overskud på min budgetkonto? Og kan jeg få det udbetalt?

A: Du kan anmode om udbetaling af overskud på din budgetkonto ved at udfylde blanketten under menupunktet ”Budget” i din netbank eller på vores hjemmeside under Konti/Budgetkonto/Ændring af budget.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening

Viewport