Personforsikring

Personforsikring

Hvordan vil din økonomi se ud, hvis du på grund af sygdom eller ulykke ikke kan arbejde? Hvilke økonomiske konsekvenser vil det få for din familie, hvis du dør? Man kan desværre ikke være ansvarlig med tilbagevirkende kraft, og det er derfor vigtigt, at du tager stilling til dine forsikringer allerede nu.

Det er ikke rart at tænke på, men det er vigtigt, at du forholder dig til det. Forsikringer er ikke noget, vi håber, du nogensinde får brug for, men er uheldet ude, så er det mest ansvarligt at have sikret sig og sine nærmeste.

I Arbejdernes Landsbank kan du vælge mellem en række forsikringer, der sikrer dig, din ægtefælle/samlever og evt. børn økonomisk. Vi kan sammensætte forsikringerne præcist til dine ønsker og behov. Vi giver dig en løsning, der spiller sammen med resten af din økonomi, dine værdier og samtidig sikrer – ikke bare dig selv – men også dem, du har ansvaret for.

En ansvarlig pensionsordning består både af pensionsopsparing og forsikring!

Hvordan vil du sammensætte din pensionsordning?

 • En opsparing, der udbetales i månedlige rater, når du går på pension.
 • En opsparing, der udbetales som engangsbeløb, når du går på pension.
 • Økonomisk sikring af dig selv i tilfælde af sygdom, ulykke eller mistet arbejdsevne.
 • Økonomisk sikring af din ægtefælle/samlever i tilfælde af sygdom, ulykke eller død.
 • Økonomisk sikring af dine børn i tilfælde af sygdom, ulykke eller død.

Vi samarbejder med Letpension for at kunne give dig de forsikringer, der kan gøre din hverdag økonomisk tryg.

Personforsikring fra Letsikring

 • Letsikring ved død

  Mange tænker på, hvordan de kan bevare deres levestandard, når de går på pension. Skulle du dø inden du går på pension, er det vigtigt at have sørget for, at din familie er økonomisk sikret.

  Men en Letsikring ved død kan du hjælpe med til at sikre din familie økonomisk tryghed i tilfælde af, at du dør før du fylder 67 år.

  Læs mere i brochuren:

 • Letsikring af lån og kredit

  Med en Letsikring af lån og kredit kan du afhjælpe nogle af de økonomiske konsekvenser, det ville have for din familie, hvis du skulle dø inden du fylder 67 år.

  Opretter du en Letsikring af lån og kredit inden du fylder 60 år, kan familien på en enkel måde indfri lån i banken i tilfælde af din død. Er Letsikringen større end din gæld udbetales det overskydende beløb til din(e) nærmeste pårørende. Du kan også vælge at begunstige en anden person end din(e) nærmeste pårørende.

  Læs mere i brochuren:

 • Letsikring ved sygdom

  Det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis det skulle ske, at du blev ramt af sygdom eller ulykke.

  Med en Letsikring ved sygdom kan du sikre din indkomst, hvis din helbredssituation gør, at du ikke længere er i stand til at arbejde.

 • Letsikring ved kritisk sygdom

  Det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis du skulle blive ramt af en kritisk sygdom. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvordan du bedst kan indrette dig økonomisk, hvis uheldet skulle være ude.

  Med Letsikring ved kritisk sygdom får du f.eks. mulighed for at købe din ægtefælle eller partner fri fra arbejde, omlægge familiens økonomi eller betale for privat behandling/pleje. Du bestemmer selv.

  Læs mere i brochuren:

 • Letsikring af barn ved død

  Du kan sikre dine børn og/eller stedbørn økonomisk, hvis du dør inden du fylder 60 år.

  Med en Letsikring af barn ved død kan du give dine børn under 21 år en økonomisk håndsrækning.
  Pengene kan barnet bruge til uddannelse, bolig eller bare oplevelser, der kan medvirke til at gøre tabet af en forælder lidt lettere.

  Læs mere i brochuren:

Få personlig rådgivning om forsikring

Ønsker du at få mere at vide om forsikring og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.