Lev livet – hele livet

Lev livet – hele livet

De fleste indbetaler til en pensionsopsparing, der er oprettet via deres arbejdsplads – men er den god nok til at sikre dig de økonomiske muligheder, du gerne vil have som pensionist?

En arbejdsmarkedspension er sjældent designet til dig personligt. Den er standardiseret, så den passer til den gennemsnitlige medarbejder – med ”1,3 barn og en Ford Fiesta”. Det betyder, at du måske betaler til ting, der ikke lige gælder dig og din situation. En pension, der skal passe til alle, har det med ikke at passe til nogen.

Det er en fordel at have sin pension i Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi en pensionsopsparing, der er bygget til dig og dine behov:

  • Som din økonomiske rådgiver har vi den fordel, at vi kender dig og din families økonomi.
  • Vi ved, hvad der giver dit liv værdi, og kender dine ønsker til fremtiden.
  • Vi følger hele tiden med i, hvordan dit liv og din økonomi ændrer sig.

På den måde kan vi løbende tilpasse dine pensionsindbetalinger, hvis der er brug for det. Det kan jo være, at de skal justeres i perioder – f.eks. ved boligkøb, skilsmisse eller din jobsituation ændres. Det sikrer, at din økonomi konstant er så optimal som mulig.

Som din bank er det jo også i vores interesse, at din økonomi hænger sammen til enhver tid. – Det berører jo også os, hvis du får svært ved at betale dine udgifter.

Den rigtige pensionsordning er et vigtigt grundlag for, at du kan leve trygt og godt – nu og gennem hele livet. Læs mere om pension.