Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Rådgivning

Rådgivning

Vi tilbyder ansvarlig, nærværende og kompetent rådgivning, så du har overblik over økonomien og kan føle dig godt klædt på. Sådan skaber vi værdi for dig.

Et godt samarbejde bygger på tillid, respekt og et godt kendskab til hinanden. Når vi kender hinanden, kan vi rådgive dig bedst muligt ud fra dine behov igennem livet – lige fra din første konto og kort til bilkøb, boligkøb, investering, forsikring og pension.

Når det kommer til akutte boligsager, rydder vi gerne skrivebordet for at give dig et møde inden for 1 time og et svar inden for 24 timer. Det kalder vi BoligKlar.

For kunder med en sammensat privatøkonomi (omfatter typisk en ejer- eller andelsbolig) tilbyder vi hvert 3. år en såkaldt Værdisamtale, som sikrer, at vi sammen har fokus på dine skiftende, økonomiske behov.

Vi er der, når du har brug for os

Vi bestræber os på at være tilgængelige på de tidspunkter, steder og platforme, som passer dig.

  • Du kan booke et rådgivningsmøde med os alle hverdage kl. 8 – 18, dog fredag indtil kl. 16.
  • Du kan ringe til os mandag til fredag kl. 8 – 20 og weekend kl. 10 - 16.
  • Du kan altid skrive en mail til din filial/rådgiver - eller sende en sikker besked via AL-NetBank eller AL-MobilBank.
  • Du kan naturligvis gratis bruge vores digitale løsninger som AL-NetBank, AL-MobilBank og pengeautomater, hvor du kan hæve både kroner og euro.

Log på i filialen

Arbejdernes Landsbank er både filial og digital, og vi tilbyder dig det bedste fra begge verdener – både i forbindelse med rådgivning og din daglige økonomi.

I filialerne kan du for eksempel logge på en kunde-pc og hente de digitale dokumenter til rådgivning, som du og din rådgiver lige står og mangler. Sikkerheden er naturligvis i top.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening