Få markedets bedste og billigste Mastercard

Som kunde i Arbejdernes Landsbank får du rigtig gode kort på hånden - og faktisk også de billigste kort, når det gælder Mastercard Gold Basic og Visa/dankort. Det viser prissammenligning på Samlino.dk

Hos os kan du få et Mastercard Gold Basic inkl. rejseforsikring, AL-købssikring, prissikring og rabat på billeje til kun 395 kr. om året - samme kort koster 1.000 kr. om året hos den dyreste bank i undersøgelsen.

Læs mere om kåringen

Klar til ferie: Lille eller stor rejseforsikring?

Den lille model

Hjemtransport er inkluderet

Med et Mastercard Gold Basic til 395 kr. om året får du en rejseforsikring til hele verden med på kortet.

Den store model

Få kompensation og afbestilling

Med et Mastercard til 795 kr. eller AL-Mastercard Light til 695 kr. dækker rejseforsikringen også akut sygdom eller tilskadekomst på ferien. 

Den udvidede model

Ulykkesforsikring er inkluderet

Med Mastercard Gold til 1.295 kr. eller Mastercard Platinum til 1.695 kr. er ulykkesforsikring også en del af rejseforsikringen.

Få overblik over alle fordelene

Bestil et Mastercard

Er du kunde i forvejen, kan du selv ansøge om et Mastercard via netbank. Du kan også vælge at udfylde et ansøgningsskema og aflevere det i den filial, hvor du er kunde.

Gå til netbank her

Er du ikke kunde i forvejen, kan du bruge nedenstående formular - så kontakter vi dig inden for 2 hverdage.

Vil du ansøge om et Mastercard?

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om mulighederne med Mastercard.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.