Rejseforsikring med Mastercard

Rejseforsikring med Mastercard

Rejseforsikring er et tilvalg til de almindelige AL-Mastercard. Den er automatisk inkluderet i AL-Mastercard Guld og AL-Mastercard Platinum.

Rejseforsikringen omfatter bl.a. afbestillingsforsikring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter. Læs mere om dækning og pris:

Forsikringen dækker rejser i hele verden og hele familien – dvs. børn til og med 23 år. Børn under 24 år, der rejser uden kortholder, er automatisk dækket via en særlig Ungdomsforsikring, der gratis følger med den almindelige rejseforsikring.

Se aktuelle priser for AL-Mastercard inkl. en rejseforsikring:

 

AL-Købssikring

AL-Købssikring er en gratis forsikring til alle med et AL-Mastercard/AL-Mastercard Cash med rejseforsikring.

Forsikringen dækker køb af fabriksnye varer, du køber med dit AL-Mastercard/AL-Mastercard Cash. Den er gratis og dækker i 5 år.

Forsikringen dækker også eventuelle køb på AL-Mastercard familiekort.

Forsikringen omfatter:

  • Købsforsikring

    Dækker tyveri ved indbrud samt fysisk skade, så varen ikke fungerer efter hensigten. Forsikringen dækker i 90 dage fra købet.

  • Prissikring

    Dækker en prisdifference, hvis du f.eks. har købt en ny vaskemaskine, og du inden for 90 dage ser den i en tilsvarende butik til en lavere pris.

  • Udvidet reklamationsret

    Købeloven sikrer dig en reklamationsret i 2 år. Udvidet reklamationsret gælder ved køb af elektriske varer/genstande (fjernsyn, computer o.l.), så ’lovens’ reklamationsret øges med yderligere 3 år til i alt 5 år.