Rejseforsikring med Mastercard

Rejseforsikring med Mastercard

Hvorfor skal man have en rejseforsikring, når man har Det blå sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort er ikke nok, hvis du kommer så meget til skade, at du skal fragtes hjem med specialtransport, som typisk koster mange tusinde kr. I værste fald et endnu dyrere ambulancefly. Det er penge, du skal betale af egen lomme, hvis du ikke har en rejseforsikring. Det blå EU-sygesikringskort dækker dig kun på samme vilkår som de borgere i det land, du besøger, hvis du rejser til et EU-land, Norge, Schweiz, Liechtenstein eller Island. Det blå sundhedskort dækker fx heller ikke ophold på privathospitaler og besøg hos private læger i Europa. Desuden dækker det slet ikke uden for EU.

> Læs også: Sådan dækker rejseforsikringen i forbindelse med Corona-virus

God dækning med rejseforsikring på Mastercard

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi en rejseforsikring i tilknytning til vores Mastercard, som giver dækning af fx den meget dyre hjemtransport, hvor der gælder nogle helt særlige regler. Derudover er der ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

På vores Gold- og Platinum-kort er almindelig skisport på rejsen også omfattet som ulykkesforsikring, så du får kompensation i tilfælde af varige mén. Det er ikke tilfældet på alle rejseforsikringer i branchen.

For alle dækninger er det et krav, at alle rejsende medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen, og at man ved skader straks kontakter forsikringsselskabet IF - så hjælper de.

Rejseforsikring er et tilvalg til de almindelige Mastercard. Den er automatisk inkluderet i Mastercard Gold og Mastercard Platinum.

 

Ansøg om et Mastercard:

Ring 38 48 48 48 eller Ansøg via netbank

 

Rejseforsikringen omfatter bl.a. afbestillingsforsikring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter. Læs mere om dækning og pris:

Forsikringen dækker rejser i hele verden og hele familien – dvs. børn til og med 23 år. Børn under 24 år, der rejser uden kortholder, er automatisk dækket via en særlig Ungdomsforsikring, der gratis følger med den almindelige rejseforsikring.

Se aktuelle priser for Mastercard inkl. en rejseforsikring:

 

AL-Købssikring

AL-Købssikring er en gratis forsikring til alle med et Mastercard/Mastercard debit med rejseforsikring.

Forsikringen dækker køb af fabriksnye varer, du køber med dit Mastercard/Mastercard debit. Den er gratis og dækker i 5 år.

Forsikringen dækker også eventuelle køb på Mastercard familiekort.

Forsikringen omfatter:

  • Købsforsikring

    Dækker tyveri ved indbrud samt fysisk skade, så varen ikke fungerer efter hensigten. Forsikringen dækker i 90 dage fra købet.

  • Prissikring

    Dækker en prisdifference, hvis du f.eks. har købt en ny vaskemaskine, og du inden for 90 dage ser den i en tilsvarende butik til en lavere pris.

  • Udvidet reklamationsret

    Købeloven sikrer dig en reklamationsret i 2 år. Udvidet reklamationsret gælder ved køb af elektriske varer/genstande (fjernsyn, computer o.l.), så ’lovens’ reklamationsret øges med yderligere 3 år til i alt 5 år.