Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Banklån og kassekredit

Banklån og kassekredit

Måske har du oplevet at stå i en situation, hvor du havde brug for et større beløb, end du lige havde på hånden her og nu. Med et lån eller en kassekredit kan du som regel få dit behov dækket – eller din drøm opfyldt.

Lån 

Vi låner dig gerne penge til f.eks. køb af bolig, bil, båd eller større nyanskaffelser – det kan være hårde hvidevarer eller nye møbler. For at få et lån skal du blot opfylde vores almindelige regler om kreditværdighed.

Det, der kendetegner et lån, er, at du betaler et fast beløb hver måned inden for en aftalt tidsramme. Det månedlige beløb består dels af de renter, der løber på lånet, dels af et afdrag, så dit lån bliver mindre måned for måned.

Kassekredit

En kassekredit giver dig større økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Du får med andre ord større handlefrihed, fordi du med en kassekredit får stillet et aftalt beløb til rådighed på din konto. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til – og hvornår. Du skal kun betale renter af det beløb, du trækker på kreditten. Renterne betaler du løbende.

En kassekredit følger en konto, hvor der er tilknyttet et Visa/dankort eller et AL-MasterCard. Det vil typisk være din lønkonto.

Kontakt nærmeste filial

Kom og tal med os om mulighederne for et lån eller en kassekredit. Du skal blot opfylde vores almindelige regler om kreditværdighed.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening