Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
AL-FormueInvest

AL-FormueInvest

Med AL-FormueInvest får du en aktiv pleje af din formue. Aftalen tilbydes kunder, som ønsker at investere mere end 200.000 kr. 

AL-FormueInvest er både til pensionsmidler, frie midler og selskaber. Sammen med din kunderådgiver fastlægger I din investeringsprofil, så den passer til dine ønsker og behov, og ud fra den investeres dine penge.

Benytter du dig af tilbuddet om at investere via AL-FormueInvest, slipper du for selv at følge med i markedsudviklingen, økonomiske nøgletal for virksomheder, lovgivning mv.

Med AL-FormueInvest følges dine investeringer løbende af vores kapitalforvalter, som sikrer dig den rigtige risikospredning.

Få personlig rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening